Farfar 70 år

Då har man varit på Engeltofta och firat farfar då han fyllde 70 år den 29 oktober. Det var god mat, åt anka för första gången som såg ut som skinka och smakade som bacon, vilket även var min farbrors beskrivning av ankan :P men de var gott. Det var lite tyst kring matbordet, mer tänker jag inte ta upp kring denna dag.
Farfar fick en skjorta och en tröja av oss, tror d blev mkt bra.

På måndagen var syrran, ja å vovven hem till morfar å firade honom, vi köpte en bananformad tårta på Ica maxi inget jag rekommenderar, smakade inget vidare. Mormor langade hem lite fikabröd till oss, så syrran å jag har ätit oss fördärvade på de d senaste dagarna :P hehehe, men gott var d förstårs. Men hemskt onyttigt förstårs, måste ju vara d ibland.

Igår var vi å sade upp lägenheten så den sista januari flyttar vi ifrån vår käre trea, kommer nog sakna den lite grann iaf, men kommer defenitivt inte sakna våra grannar det kan ja lova. Jag väntar ännu på att höra från avdelning två dit ja va i fredags för att höra närmare kring jobb å lön. Annars var det roligt att gå dit i fredags och återse ett flertal av de gamla jobbarvännerna. Ska bli skönt att börja arbeta där igen, där man känner till d mesta rutiner och saker. Nu har jag funderingar på om jag vill jobba heltid eller deltid, men detta beror på hur dyr lägenheten oxå blir. Det är ju såå otroligt dyrt att bo i Tierp, undrar varför egentligen?

Måste sluta nu kram

Min vovve skäller...

Sitter i Örbyhus i mitt gamla rum och nere skäller min lilla vovve på någon. Skönt att sitta här uppe och lyssna på Mars TV istället :P Idag har jag varit i Tierp på jobb intervju och det gick bra, får se om hon ringer i nästa vecka och berättar hur allt blir så man kan planera för framtiden.
På söndag blir det att åka till engeltofta och fira farfar som fyller 70 på måndag. Hoppas allt går bra....
Annars händer inte mkt i helgen ska väl hyra nya beck-filmen iaf och dessutom måste jag göra klar hemtentan :(


Helgen för övrigt!

Blev ett fasligt farande fram och tillbaka mellan örbyhus och falun. Åkte på torsdagen och lämnade Casper, åkte tillbaka till Falun på fredag och tillbaka till Örbyhus på Lördag och till Falun på söndag igen :P Såg den nya beck-filmen på lördagen me föräldrarna den var jätte bra, som jag ofta tycker om beck-filmerna. Hände inte så mkt mer i Örbyhus. Pappa hade förresten bakat en äppelkaka så jag blev helt paff, för det händer sällan. Men den blev god.

På söndag åkte jag å vovven tillbaka till Falun tidigt och Syrran och jag for direkt till Borlänge till Café Caoz eller var det hette och lyssnade på Mars TV me Walle. Jag e glad att jag åkte, för musiken var jätte bra. Han både sjunger bra och skriver bra låtar, synd bara att det tog slut så fort :P

Hade kväll på praktiken idag, men eftersom det var väldigt lugnt så slutade jag redan kl 18 fast jag skulle sluta 21.30. Det var jätte skönt att komma hem iaf.

Kåren

Kan uttryckas i en mening, var inte vidare roligt! Blev en tidig hemgång :(


Söndag

Inte har man så roligt idag kan jag påstå, har iaf rent och snyggt runt omkring mej :) Städade igår, skurade golven, satte upp en del nya gardiner och bytte mattor likså. Jätte fint blev det, känslan är så otroligt skön när man är färdig. Dessutom gjorde jag en skoluppgift klar oxå, har idag försökt börjat med hemtentan men den är verkligen seg. Vet inte hur jag ska få den färdig, hmmm, ska försöka iaf på börja den lite grann idag. Ska ut me Casper först, han e så otroligt busig just nu och tycker att vi ska leka en stund med hans bollar :P

Imorgon har jag praktik, ett hemskt pass mellan halv 12 och kl 8. Ska först ringa avd 2 och höra lite mer om tjänsten, så Katarina å jag kan säga upp denna lägenhet, så hon kan få en ny kod att börja söka sig efter en annan. Hittade på  kopparstaden en som hon nog skulle vilja ha på Kisvägen, en etta med kokvrå. Verkar vara en bra planlösning oxå med sovalkov och dessutom uteplats som jag är ganska förtjust i :D
Vädret idag är så tråkigt att jag inte vet vad jag ska göra, man blir så trött och seg av detta. Orken bara försvinner med ett nafs, har instället ätit pepparchips som inte är ett dugg nyttigt. När jag väl flyttar till Tierp så ska jag minsann börja träna, ska släppa brorsan med mej till gymmet vill ju inte gå dit alldeles sj heller. Mattias, bror min, verkade tycka det ska bli roligt att jag å vovven flyttar hemåt igen. Han som annars protesterar högt när Casper å jag ska komma å hälsa på :P

Ska till helgen åka iväg med min vovve så jag får en lugn helg, ska dessutom ut på kåren å festa på fredag. Har jag säkerligen nämnt tidigare. Ska väl ta å gå ut me vovven en sväng, röra lite på mej så jag vaknar till liv igen :P

 that´s me and behind is my sister boyfriend :P

Jobb

Cecila, avdelningschefen på avd 2 på Tierps sjukhus ringde i eftermiddags och hade troligen ett jobb erbjudande, hon undrade om jag snart hade vägarna förbi och kunde titta in och tala om hur jag ville ha det och löner och sånt. Helt underbart, jag trivdes ju så bra där när jag jobbade som vikarie innan jag började studera till ssk. Nackdelen blir ju att bo i Tierp, men det kanske går det med :P hoppad det iaf och att Casper kommer att trivas. Stackars Casper blir fjärde gången vi flyttar sen jag fick hem honom. Fast samtidigt tror jag han tycker det blir bra när han ser att han kan hälsa på i Örbyhus som han ser som sitt andra hem om inte första hem :P

Annars har jag nyligen sett filmen, en mamma och tre döttrar, var hyfsat okej. Handlade om en hemskt dryg mamma som inte kunde låta sin yngsta dotter sköta sitt privatliv med killar och sånt i fred. Men samtidigt blev det ett lyckat slut.....

Jag längtar smått till nästa helg då jag slipper sitta hemma ensam och dessutom blir det utgång på kåren på Fredag, Walle ska sjunga me sitt band Mars TV. Rekommenderas att gå och lyssna på ni som läser och bor i Falun och har kårleg :)

Ska snart gå ut med min lilla vovve, fast han ligger å sover och vill inte alls gå ut i regnet.
Förresten snöade det idag, första snön inför vinterna fall ner i backen och smälte. Tack för det iaf, inte vill vi ha snö ännu... alldeles för tidigt.

image9   Ronja

Vad ska man säga...

Jag har ingen aning.....


I skolan.

Sitter i skolan och har rast. Ska imorgon börja min praktik på IVA/UVA men det känns lite nervöst då min kontaktperson inte är särskilt glad på grund av att jag inte har ringt i tid, så det skulle bli struligt med schema och grejor. Men ska ringa igen  i eftermiddag och höra efter hur det blir med schemat. Hoppas hon är lite gladare då och glömt att jag slarvade med att ringa i tid, fast jag försökt ringa förra veckan. Men men det ordnar sig nog till det bästa.

Var på rättviksmarknad i helgen och handlade upp en massa pengar som vanligt :P men det var mkt roligt. Casper skötte sig alldeles utmärkt förutom ett par hundmöten var lite jobbiga. Köpte iaf ett nytt täcke och det var super skönt :)

Lite halv tråkigt...

Tyvärr hinner jag inte sitta vid datorn den senaste tiden eftersom min syster occuperar den konstant, nu e det plugg till tenta annars chattar hon hela tiden med sin pojkvän. Skulle vara lite trevligt att få sitta här någon gång ja med, försöker hinna med lite nu när hon e och hämtar tvätten.

Det blir rättviksmarknad i helgen, ska bli enormt roligt.
Var till Ö-hus i helgen som var, shoppade massor i Valbo likså.
Ha d bra

RSS 2.0