Trist väder, trist helg!

Varför kan det inte vara solsken ute och minst 20 grader varmt!!!! Istället är det blåsigt, regnigt och kallt :( Man blir ju trött av detta och har mest suttit framför TVn idag vilket inte är så vidare bra för jag fastande framför Gossipgirl som de sent hela dagen...grrr.. nu har man ju fastnat för den serien oxå :P inte bra inte... om man förut inte tittade för mkt på tv så kommer man göra det nu iaf. Nu är det dax att ta en tur med vovven, jag får nog leta fram mössan igen. På förmiddagspromendaden höll mina öron på att förfrusa sig.. kallt... Iaf så mötte vi på tre hundar på promenaden och Casper skötte sig otroligt bra, jag blev förvånad kan man lugnt säga.. :D och glad minsann, han ville skälla och mucka lite på en av de hundar vi stötte på men jag ska NEJ och sitt och han gjorde det helt makalöst bra... stolt som bara den är jag över mej själv och min vovve att vi kommer ngn vart med detta!!!

Vad ska jag göra ikväll... jo ingenting... Vad ska jag göra nästa vecka jo då ska jag äntligen fixa mitt hemska hår!! med både färg och klippning. Bästa av allt är att på fredag är det lönedag!!! JIPPI och då ska vi dessutom åka till Thun´s och spendera pengarna på lite nya sommarkläder :P typiskt mej att göra av med alla pengarna första veckan när jag fått lön... hmmm... måste bli mer ekonomisk men det ärr ju såå svårt. Man vill ju ha så mkt. Men men nu ska jag klä på mej mina regnkläder och mössa och vantar och ge mej ut minst på en timmes promenad. Det är bra att ha hund ibland för man kommer verkligen ut och får motion och det spelar ingen roll vilket skitväder det är ute.... Jag har suttit nog i soffan och framför Tvn idag :p

Kramizz på er.

Segt!!!

Just nu är det lite segt faktiskt, finns ju inte sååå mkt att göra här i min lägenhet. Jag har alldeles nyss diskat vilket för mej är det allra värsta som finns att göra! TRÅKIGT. Casper ligger i sofffan och stirrar på mej, har antagligen tråkigt han med. Jag borde nog göra mej lite mat men först ska jag vänta till tvätten blir klar så jag kan slänga in en ny maskin. Den 10e maj var iaf mamma, syrran å jag till Gävle på Läkerolarenan och såg Sound of Music, vilket var helt underbart och fantastiskt roligt. Jag som egentligen inte är så förtjust i Pernilla Wahlgren tyckte hon passade utmärkt i rollen som Maria. Jag kan inte beskriva hur bra det faktsikt var, jag älskar musikaler och speciellt att se dem Live. Tommy Nilson sjöng bra han me :P

I Tisdags hade jag storstädning av min lilla lägenhet, det dammsugdes, skurades och tvättade fönster, dammades och strök dukar och gardiner och skrubbade och donade... jobbigt jag var klar klockan 7 på kvällen då jag å brorsan kunde göra mat och äta. Idamarie var hit till Tierp så vi gick på Cafe Corner eller var det heter och fikade, mkt roligt att träffas och prata lite grann. Hon hade varit på ultraljud och allt var bra med hennes bebis i magen :)

Undrar vad man ska hitta på i helgen faktiskt, önskar att vädret var lite bättre så att man kunde vara ute ngnstans, men men det ser ut att bli regn vilken sekund som helst.
Snart är det utsparken i Falunstudent kår för sista gången för syrran och min del om hon på ngt sätt kan få ngn att köpa gästleg till mej å Daniel. Annars blir det nog svårt att gå. Syrran har pratat om att gå på sittning före, men vet ej hur det blir med det. Då får jag å Daniel sitta ensamma och festa i hennes lägenhet :P eftersom Markus å Rikard ska gå på sittning de med och Daniel å jag får inte följa med på den eftersom vi inte är några studenter vi inte. Jag vet ej om Teo planerar att komma eller om han blir kvar i Stockholm. hmmm... mkt att fundera på, jobbigt värre med vissa saker!
Nej nu sksa jag gå å slänga i en maskin tvätt.. bye bye...

Sound of Music

Japp imorgon är det dax då ska vi dra till gävle för att se sound of music med Pernilla Wahlgren och Tommy Nilsson, inte mina favoriter men musikalen är ju en av de allra bästa :D
Jag längtar till min semester så otroligt mkt, ska bli så skönt att vara ledig i 2 och ½ vecka :P troligen drar vi ner till Liseberg i 2 dagar. Super skoj!!
Var och hälsade på Idamarie i tisdags det var jätte skoj. Hon hade stor mage då hon e gravid, hon ska få en pojke som är beräknad till den 28e Juni. Det var mkt roligt att träffas och prata och umgås, var ju ett tag sedan sist. Hon har ju även en söt liten dotter på snart 2 år, Aissaouia. Vi ska troligen träffas igen nästa helg med Jenny och grilla lite grann, kanske även Carro ska komma Ida har inte hunnit fråga henne ännu.

Jag är solbränd idag efter att gått en lång prommis med Casper i solen och tänkte inte på att smörja in axlar och rygg så nu är jag röd som en kräfta där... tur iaf att jag smörjade mej i ansiktet. Värst att vara röd där uscha :P
Nu ska jag nog sova!!!

RSS 2.0