Nu är jag sjuksköterska på riktigt.... :D

....för min sjuksköterskelegitimation är här nu. Kom med brevbäraren imorse, sååå skönt att äntligen fått den. Jippi.
Sista april idag och vad gör jag, jo, ingenting...hmm... mkt kan bero på att jag jobbar imorgon bitti. I helgen ska jag till rättviksmarknad och göra av med lite pengar troligtvis :P brukar bli så för mej. Just nu sitter jag i Ö-hus och är ganska trött efter att ha jobbat hela dagen. Casper är oxå trött efter att ha lekt med Mattias på baksidan av huset. Mattias och jag grillade grillspjut och åt mammas hemlagade potatissallad mums..
Jag vet inte vad jag ska hitta på nu, ska väl snart ut me Casper på en promenad och sedan se en film vi hyrt. Hoppas den e bra för de senaste filmer man hyrt har varit skräp :(
Jag längtar till slutet av maj för då ska jag fixa mitt hår!!! jag ser förjävlig ut nu i skallen.
Jag har nog inget mer att berätta för det har inte hänt så mkt faktiskt.

Hello, Again!!!

Det var ett bra tag sedan jag skrev sist, har hänt mkt faktiskt eller inte så mkt. Jag vet inte var jag ska börja någonstans. Först och främst älskar jag mitt jobb mer och mer. Mest att jobba vardagar dagtid, med ronder och konferanser och in- och utskrivningar när det är mkt att göra och blir lite stressigt då trivs jag som mest!!!! Det fungerar jätte bra att gå hem på rasten och rasta vovven, trodde att det skulle bli jobbigare men det går bra.

Syrran hade inflyttningsfest för några veckor sedan, träffade gänget från syrrans klass och vi drog ut till Etage eftersom Markus ville det. Var ngn speciell DJ som skulle spela, men inte visade sig vara så speciellt yckte åtminstone jag :P Men vi hade jätte skoj, eller iaf jag hade jätte skoj. Kommer verkligen bli mkt trist när syrran går ut skolan och vi inte kommer att festa ngt mer ihop :( men man ska ju aldrig säga aldrig, eller hur??? :)
Japp efter den helgen så dröjde det inte många dagar innan jag var tillbaka till Falun igen och då hade jag min vovve med mej... han tyckte om syrrans lägenhet, speciellt hennes säng då. hihihi... Det gick jätte bra att ha honom där iaf. Vi hade roligt, hyrde film, smaska i oss godis och åkte runt och jag spenderade lite pengar på bland annat vardagsrumsmatta. Casper hälsade dessutom på en Yorksherrier terrier eller hur det stavas :P. Först som vanligt skulle han mopsa upp sej och visa sig tuff och skälla.. men sedan så lugna han ner sig och de kunde hälsa på varandra helt utan problem. Det gjorde mej mkt glad. Casper kan uppföra sig när han väl vill.

Syrran har fått praktikplats i Uppsala iaf, så nu bor hon i ö-hus så länge. Nice :P
För en vecka sedan drygt var jag å hälsade på Min faster Maria, roligtj att träffas och komme hemifrån en sväng desutom. Hon hade bakat sockerkaka, mums, det var mkt gott. Vi snackade om det ena och det andra. Hon ska flytta till ett litet hus i början av Juni. Fick mej att kika runt efter ett hus oxå måste jag avslöja... kanske jag köper mej ngt billigt hus om ett par år när jag fått fast tjänst och sparat lite pengar och fått bättre ordning på min ekonomi.

Idag har jag skrubbat rent balkongräcket, det var helt grönt och svart. När jag var klar hade det fått tillbaka sin naturliga färg som var naturvit/ljusgul. Blev jätte fint, så brorsan och jag satt ute på balkongen och fikade idag. Det var otroligt varmt fast klockan redan hunnit bli halv 4. Ca 30 grader varmt läste jag på termometern.
Snart är det rättviksmarknad, ska bli roligt att åka dit igen.. spendera lite pengar och bara slappa lite i husvagnen. Käka mormorsmat och bara må bra. Dessutom har jag äntligen fått ledigt den 10 maj då jag ska gå på musikalen Sound of Music i Gävle. Längtar till mkt nu.
Jag har även beställt hårklippningstid till slutet av maj eftersom då är det utsparken den 31 maj. Sista gången att fara upp till Falun och festa med syrran och hennes klasskompisar.

Nej, nu ska jag troligen gå och diska och sedan laga ngn mat... vet inte vad jag ska tillaga. Har inte så mkt hemma, att välja på. Men höres.


RSS 2.0