Varför blir det inte vår nu!!??

Det är ju meningen att det ska bli det nu tycker jag. Jag e så oändligt trött på snö och detta kalla väder. Värme önskas tack :)
Jag har jobbat hela helgen, det har väl gått an, jag har ju jobbat med Maria I. så det var ju skojigt. Hon e ju annars hemma på barnledighet. Just nu har jag en sådan där stund då jag är j-vligt trött, nu sitter jag här och funderar över hur jag ska orka raka benen, duscha och gå en längre prommis med Casper. Varför jag måste raka benen är ju pga träningen imorgon, inte kan man väl komma i trekvartsbyxor med håriga ben på body pumpen ;P hihihi...
Inte nog med detta så måste jag återigen diska.. man kan ju tro att jag äter konstant och hela tiden då jag ofta i mina inlägg uttrycker min ångest inför diskning. Men men så är det, den som spar hon har...

I fredags var jag med syrran och kollade på en lägenhet här i Tierp.. den var alldeles för liten så den var inte av intresse för henne. Hon skulle inte få plats med både soffa och säng i det lilla rummet... hon skulle nog få gå isådanafall till barnavdelningen och köpa en sådan där våningsäng med kanske en möjlig soffa under istället för två sängar... hahaha... :P
Det kommer nog ut andra lägenheter om det är av intresse istället.
Hon kommer väl ringa här snart, hon skulle vänta tills Daniel åkte först. Undrar om jag hinner göra ngt ryck först.
Imorgon jobbar jag igen, sedan är jag iaf ledig på tisdag, underbart. Nästa helg ska jag åka till Valbo med Familia.. brorsan ska handla lite kläder inför Parisresan och jag tänkte passa på att kika runt lite jag med. Jag e ju långledig denna helg, lovley.

Jag bara längtar efter våren nu!!! att slippa vinterkläderna och slippa smuts och slask.

Veterinärbesök!

Idag var vi till veterinären.. det gick bra faktiskt, pappa följde med eftersom Casper blir orolig och osäker. Det gick bra, han skällde till på en hund i väntrummet men det blev inget mer, satt eller lågt snällt och tittade på människorna som var där. Orolig och skällig när veterinären kom för att lyssna på hjärtat eller han kan ju inte skälla så mkt då han fick ha en munkorg på sig för säkerhetsskull... men pappa fick tyst på honom så veterinären kunde höra hjärtat slå. Sedan fick han lite lugnande så han kunde kolla ner i örat utan en olycklig vovve. Så Casper har öroninflammation i höger öra, så nu blir det behandling i 2 veckor framåt samt så fick han sin vaccination. En vinglig Casper hade vi med oss hem sedan, vi åkte till mamma och fikade medan pappa tog tåget till jobbet. Casper däckade på golvet i hallen och sov under hela besöket, tror aldrig det varit så lugnt ngn gång :P
Väl hemma så ville han inte gå ngn promenad, så vi gick in och nu ligger han och sover på soffan. Stackaren villket äventyr det blev för honom.

Idag kommer Katarina hit och vi ska se på film och kolla på resa till Irland... jätte skojigt... bye bye

Länge sedan..

Det var bra länge sedan jag skrev sist, men samtidigt vet jag inte riktigt vad jag ska skriva. Igår inträffade två katastrofer, det första var att SNÄLLA; SNÄLLA kom två i melodifestivalen och det andra var att MALENA vann melodifestivalen.. vet inte om man ska skratta eller gråta. Inte för Operapoplåten var helt kass, den går att lyssna på kanske ngn gng iaf, men den hör iaf inte hemma i melodifestivalen. Annars var ju faktiskt denna melodifestival ganska spännande vilken som helst kunde vinna när all jury lagt sina poäng, det var så jämt mellan låtarna. Vi får väl se om vi kommer vidare i semifinalen... svårt tror jag.

Idag har det varit underbart väder ute.. solen sken och det var varmt. Jag och Casper gick en lång lång promenad på förmiddagen vi var nog ute i 1½ timme. Skönt.. På kvällen nu har jag bakat bullar, blev inte så jätte lyckade.. men goda.. :P
Degen blev kladdig när jag skulle försöka baka ut den... smöret var för hårt när jag skulle försöka bre det på degen, så det blev hål i degen som jag fick försöka lappa ihop... hahaha... konstigt nog såg de faktiskt ut som bullar när jag tog ut dem ur ugnen. Första plåten kunde gått åt pipan.. jag hade glömt att ändra STARTKnappen.. men konstigt nog blev d helt OK. Japp.. nu har man ngt att fika på iaf. Det tråkiga med det hela som det oftast är när man bakat och lagat mat är disken... usch.. vilken ångest som kan drabba en.. snyft!

Syrran och jag funderar kanske möjligen på att åka till Irland i sommar över en lång weekend... det skulle vara såå j-vla roligt. Jag har varit ute och kollat på flera resebolag över internet.. och det blev inte så dyrt heller för ett bra hotell. Syrran kommer nog hit på onsdag så vi får kolla lite mer tillsammans. Pappa och mamma måste ju oxå bestämma sig för vilken helg de ska åka på kryssningen till Riga så vi inte bokar samma helg, för ngn måste ju se efter min vovve. Det var ju evigheter sedan jag var utomlands.. det var för ca 8 år sedan då jag åkte två veckor till Aiga Napa, Cypern, med två klasskompisar. På den resan lärde jag mej att man inte ska ha sämre än ett 3-stjärnigt hotell, då det i källaren på vårat 2-stjärniga hotell fanns ett disko, så våra sängar fungerade som basar.. kändes som hela hotellrummet hoppade med musiken.. och värmen ÅK aldrig till Cypern i Augusti.. hur dum får man bli :( vi orkade ju endast ligga i skugggan i våra solstolar.. Jaja... det var en oförglömlig resa... men jag måste medge att några roliga dagar fick vi faktiskt oxå.

Syrran ska Pierca naveln på torsdag, så jag ska åka in och se henne plågas lite iaf några sekunder :P sedan får vi väl käka ngt gott, kolla i affärer eller gå på bio.. men det verkade inte vara ngn bra bio som går just nu.. Taken eller filmen med Brad Pitt kan jag tänka mej se om hon vill gå på bio.. vi får snacka om det imorgon.
Öhh... jag håller på att läsa Stig Larssons bok Män som hatar kvinnor.. så jag kan följa med mamma och se den på bio sedan. Boken verkar rätt bra, så det blir nog inga problem.

Nä nu får jag faktiskt ta itu med disken. SNYFT.

RSS 2.0