Nytvättad bil, äntligen!

Japp jag och brorsan drog till OkQ8 och spenderade en timme i bilhallen och tvättade volvon.. men olyckligt nog så gick de svarta sotfläckarna eller var de nu är för ngt inte helt bort! Även fast vi körde med avfettningsmedel... men de minskade iaf, för övrigt är nu bilen skinande blank, iaf på utsidan :P
Efteråt åkte vi ut till skogen med Casper vi turade om att gömma oss, så han fick söka lite samt la jag ett spår. Vi kastade pinnar åt honom sist, så han var trött och nöjd när vi for till Örbyhus. I Örbyhus bjöds det på nybakad äppelkaka med vaniljsås. Vi stannade där i 1½ timme, sedan konkade brorsan ner sin dator som han envist skulle släppa med sig till Tierp vilket var kravet för att han ville se efter Casper medan jag jobbar i helgen. Så då fick han ju det, så får Casper sällskap samt att jag inte behöver jäkta hem på min rast heller.
På vägen hem från Ö-hus var vi även tvungen och stanna vid Hemköp och handla. Har ju inget i mitt kylskåp, så vi köpte hem mkt sallad och grönsaker då jag känner att jag måste vara nyttig nu ett par dagar för det har blivit lite chips, godis och hamburgare de senaste två veckorna.
Vi har nyss suttit och ätit hård smörgås med rökt makrill på, det var mkt gott. Drack juice till gjorde jag oxå, för ett halv år sedan skulle d absolut blivit Oboy till. Men det har gått jätte bra att sluta dricka det, jag som hade värsta Oboy beroendet förut. Då kunde jag till och med ta ett glas Oboy på kvällen då jag glodde på TV. Skönt att man blivit av med en last iaf. Nu är det värsta Pepparchips och lakris... kan inte klara mej utan dessa två i en längre period :P

Vill inte... :(

Jag ska om en halv timme ta mej ner till Ok och tvätta bilen... fruktansvärt tråkigt. Sedan blir det att dra till skogs en sväng me Casper så han får springa av sig lite grann, brorsan hänger med. Vi åker sedan en liten sväng till Ö-hus.
Ska kanske ta fram dammsugaren oxå :P mkt tråkigta saker att göra idag.
Dessutom hittar jag inte min diskpropp eller vad d kallas.. så nu kan jag inte diska min disk heller.. måste handla en sådan först.
Är ganska omotiverad idag och har mest lust att slänga mej i soffan och spendera dagen där framför TVn men icke har man tid med sånt.
Ska snart ringa syrran och höra hur det gick på arbetsintervjun, hoppas det är en fast heltidstjänst så hon slipper oroa sig för jobb framöver... så kan hon ju söka annat jobb i Uppsala eller var hon nu vill jobba i lugn och ro istället.
Ska strax gå och hänga lite tvätt, tvättar oxå idag... suck... roligare saker borde man få göra idag. Ingen träning blir det idag heller... jag hinner nog inte till den! Jaja, jag får springa ute i skogen me Casper istället ju.. så det gör ju inte så mkt egentligen. Jag har nog inte så mkt att skriva idag, har ju inte hänt så mkt sedan igår kväll :P

Have a nice day!

Löningsdag!!

Japp då har man pengar på kontot igen.. härligt... och redan har man hunnit varit in till Uppsala och shoppat upp cirka 1000 kr på nya affären NewYorker :P Har bland annat köpt en ny vinterjacka.. gillade verkligen den, så jag är super nöjd och har ingen ångest alls att jag shoppat denna gång.
Jag har även hunnit och betalat mina räkningar och bilbetalningen till mina föräldrar, så det känns bra eller hur bra det nu kan kännas att betala räkningar :P
Jag ska väl snart gå en promenad med min vovve, han har tillbringat eftermiddagen med brorsan idag. I helgen blir det att jobba, det går väl an det antar jag! Är iaf ledig imorgon... ska troligen tvätta min bil, vilket är nog det tråkigaste som finns.. till och med tråkigare än att diska måste jag medge.. men den är så j-vla skitig på huven att jag ska vara glad om jag får ren den :( förstår inte att vissa Avesta-bor kan tycka att det e roligt att tvätta bilen så ofta... även fast den säkerligen är ganska ren innan :P hahaha...

Jag kan ju berätta lite mer vad jag har shoppat, det är ett lila linne för 79 kr, collegetröja 299 kr, jackan 499 kr, tunn jumper 149 kr. Japp så var det skrivet. Träffade några jobbarkompisar på tågperrongen i Uppsala och pratade lite med dem. Såg två gamla klasskamrater från Nian, vinkade åt dem med.
Syrran och jag fick höra att vi var fina och fick tummen upp av en äldre karl.. om han varit ung och snygg hade det kanske varit roligt att höra... men men så var d ju inte.
Det ser ut som ett bombnedslag i min lägenhet, man kan tro att det var en evighet sedan jag städade, men det var d ju inte... men vad kan jag skylla på då??? jo, det är för litet och har för några garderobsutrymmen att förvara saker på!!! Drygt! Kanske jag nästa månad borde lägga pengarna på en byrå med många lådor på istället för kläder och skor.. men det e nog tveksamt att det blir en byrå.. vill ju ha nya stövlar nästa månad :P
Det blir rättviksmarknad nästa vecka, ska bli roligt det med... kanske jag ska köpa en ny köksmatta i svart/grått/vitt. Det e så mkt man skulle vilja köpa att jag önskar att jag vann några miljoner imorgon!

Nej nu ska jag väl klä på mej jackan och skorna och ta Casper på en långpromendad... var ju riktigt skönt ute när jag gick hem från tåget ikväll :)

Lite bilder!

           Casper latar sig på soffan!

 Jag redo att fara till Ö-hus en sväng och äta tårta :P

 Jag ska till Uppsala med jobbet och fira UAS 300 år med att lyssna på Kalle Moreus och Alcazar!

Lite små trött idag!

Har jobbat idag... blev lite stressigt värre vid 2 tiden hade mkt att hinna med, tog ju hand om både B och C teamen fram till efter kl 3. Men men det gick bra.. jag trivs nog som bäst när det är mkt att göra och att det blir lite stressigt :P Jag går upp i varv och har sedan  svårt att varva ner så det var ingen ide att gå ta en eftermiddagsfika.. jag hade förmodligen inte kunnat sitta still vilket fall som helst. Jag vet inte riktigt med vad jag sysslar med ibland på jobbet.. för jag blir ofta klar ganska snabbt och kan  hjälpa d andra, ibland känns det som att jag kanske missar att göra ngt man borde, men det tror jag inte. Många av de andra är försig mer lugna av sig och tar det lugnt med varje sak, medan jag kan fara som ett virrvarr tror jag på avdelningen.. borde kan ske lugna mej lite jag med. Det har varit en bra dag iaf på jobbet om man sammanfattar det hela.. och Yvonne kom ju och jobbade kväll ikväll så då han man ju retas lite med henne oxå, vilket alltid är lika kul :P

Jag hade en hemsk träningsvärk igår måste jag säga, det var inte roligt inte fruktansvärt ont i mina lår hade jag, så jag kände mej som en stel pinne när jag gick i korridoren på jobbet :( men det är det värt för det ska ju kännas lite grann att man tränat ju. Tänkte först att jag idag skulle dra ner på ett body pump pass men jag vet ej om jag orkar idag... vi får se, jag har ju aldrig gått på ett onsdags pass förut så det kanske är ett annorlunda träningspass än det på måndagar. Kanske att jag går på fredag istället för då är det iaf samma träningspass som på måndagar.. hmm.. har lite beslutsångest!
Imorgon ska jag in till Uppsala och träffa syrran där.. vi ska ut och shoppa och spendera lite pengar :P Vi får ju LÖN imorgon :) vilket är välbehövligt. Jag har nästan inga pengar kvar från förra lönen... så kan det vara me mej ibland.
Brorsan är här, han kom igår och ska stanna tills på fredag, han ska se efter Casper när jag drar till Uppsala. Så syrran och jag inte behöver stressa runt i affärerna utan vi kan spendera pengarna medan vl lugnt går igenom butik för butik... hihihi..

Have a nice day...

Orättvist!

Idag ville jag Kompa hem tidigare så att jag skulle hinna köpa hundmat, gå me casper och äta innan träningen som började 18:00.. men så var det kurs på jobbet så jag blev ju ensam sjuksköterska kvar på avdelningen så det fanns ju inte en chans till att jag kunde gå hem tidigare... och det värsta av allt var ju att kursen som de andra sjuksköterskorna gick på slutade kl 15:00 så de Kompade hem tidigare istället och tänkte inte på mej som sa redan imorse att jag för en gång skull ville gå hem lite tidigare, oxå pga att jag har så mkt Komp tid att ta ut.. cirka 19 timmar... hmmm... blev faktiskt lite arg måste jag medge. För d kunde iaf kommit och frågat om det var okej för min del, de hade ju kursen på våningen under så de kunde ju sprungit upp en trappa och kollat läget på avdelningen istället för att bara dra hemåt. Det är nog den enda taskiga som jag råkat ut för på mitt jobb sedan jag började där... och det kanske inte är hela världen heller?

Men jag hann ut me casper och åka å träna efteråt... hundmaten får jag försöka hinna me å köpa imorgon.
Mattias kommer troligen hit imorgon är är hundvakt åt min vovve medan jag jobbar kväll... det är verkligen lyxigt när man har honom som kommer och ser efter hunden när man jobbar kväll för då slipper jag cykla hem  och stressa på min lilla halvtimmes rast.
Det e oxå tal om att vi ska åka ut alla på jobbet till Wallmans salonger som kommer till Gävle, det skulle vara jätte roligt för jag har länge velat gå på Wallmans salonger för d verkar ju jätte skojigt. Så vi får väl se om de får tag i ca 46 biljetter, för så m ånga e det som ska me... jätte roligt om alla kan och vill följa med.

Nu kanske jag ska gå och sova snart... börjar bli lite trött nu!

Är nu 1 år äldre och 5 kg lättare!

I torsdags fyllde jag 26 år... 4 år kvar till 30 vilket är mkt läskigt :p Gjorde inget speciellt på födelsedagen... jobbade kväll gjorde jag... jobbarkomisarna överraskade med ett stort grattis skrivet på en kartongbit och de stutsade ut från sköljen när jag kom till jobbet. Jag fick en go´bit av dem ett hjärta med jordnötter på.. måste medge att jag e lite svag för denna go´bit :P
Fick ett trevligt kort med texten skriven "När du denna godbit tar. Du efter till Aktivera far? TA istället en promenad med hund och tänk på oss i denna stund" Hipp hurra för vår Lena Idag! Stora kramar från dina arbetskamrater. Grattis.
De är så gulliga min arbetskamrater så det var mkt trevligt att jobba på sin födelsedag :D
Brorsan överraskade med att ha köpt en fransk choklad tårta efter jobbet, så den mumsade vi på kl 22:00 den var mkt god :P
Har ätit så mkt tårta, chips och godis denna vecka så jag tror snart bestämt att jag gått upp den 5 kg jag lyckats gått ner :P
Igår var jag till Örbyhus till föräldrarna, där oxå mormor och morfar var och fick presenter :) som var:

* 500 kr från mormor och morfar.
* 200 kr från min älskade vovve, som tyvärr blev portad från affärerna och kunde inte köpa ngn present :P
* 500 kr i presentkort i Valbo och örhängen, halsband och ring från mamma och pappa.
* Örhängen, ett stort snyggt smyckenskrin samt filmen "eldstorm" från syrran och brorsan.

Jätte bra presenter!! TACK så mkt allihop!!!

Så igår åt vi god mat som mormor hade med sig, hemmalagade köttbullar med sås och potatis. Sedan blev det tårta och kaffe efter det.
Sedan följde mamma med till Tierp och tillbringade resten av helgen här.. vi hyrde 2 filmer och gick långa promenader me Casper. Mormor, morfar och kent (min morbror) tittade snabbt in i lägenheten innan de åkte hem i lördags oxå och tyckte den var jätte fin. Casper blev överlycklig över att träffa mormor vilket var ömsesidigt, då mormor verkligen tycker jätte mkt om min vovve, hon var ju hundvakt åt honom i ca 1 års tid medan jag bodde Hofors. Så Casper ville bara hoppa upp och pussa henne i hela ansiktet.. hahaha...

Pappa kom hit idag och hämtade mamma, han skulle egentligen sätta upp en ny gardinstång till mej och lite tavlor med hade inte d rätta verktygen här så det får bli en annan dag.. vi fikade iaf lite äppelkaka och kaffe. Casper var lite gnällig han, men sover nu som en stock på sin lilla madrass i vardagsrummet... vilket han gör rätt i då mamma och jag säkerligen var ute och gick i 1 timme och 40 min på förmiddagen och 1timme igen på eftermiddagen.. så han behöver nog bara gå ut en ytterst liten sväng ikväll :P

Imorgon ska jag jobba och sedan blir det hem till Casper och ge honom mat och gå en promenad innan body pumpen börjar 18:00.. .jätte kul att träna, känns så bra nu när man kunde lägga på vikter på stången förra gången :D
Nä nu ska jag nog slänga mej ner på soffan en stund och ta det lite lugnt!

Effektiv!

Idag har jag varit effektiv... jag har dammsugit och torkat golven, tvättat, städat i trapphuset, diskat och varit ute med Casper ett antal gånger. Så nu är jag slut och ska alldeles strax slänga mej ner i soffan och glo på en film :)

Orkar nog inte skriva ngt mer just nu heller....

Jobba ikväll!

Jag börjar jobba 14:00 ska nu försöka hinna äta och duscha först, har nyss kommit in efter en prommis med Casper så han e nöjd ett tag nu. Brorsan är här och ska vara hundvakt medan jag jobbar, så jag slipper gå hem på rasten när man e lite förkyld då.
Igår såg brorsan och jag på den sämsta filmen i världshistorien... den hette EDMOND eller nått det var den värsta jag sett,  handlade om en gammal gubbe som bara vara ute efter en sak och det var att ha sex..... och sedan blev han galen och mördade ngn och hamnade i fängelse... och sedan var filmen slut.. den e verkligen inte sevärd, jag lovar!

Nä jag ska väl sätta fart så jag blir klar ngn gång. :P

Jubileumsfesten och lite till!

I fredags var jag på jubileumsfesten som akademiska hade för att fira 300 år. Det var god mat och mingel samt underhållning av Alcazar, Kalle Moreus med Bengan, och Johan Wellton (med bollarna). Det var jätte skojigt, efter underhållningen var det fest, så jag och några till från jobbet dansade järnet :)
Sedan har jag jobbat hela helgen, bakade efter jobbet på söndagen lite biskvier och bullar och tog med till jobbet för att fira att jag fått förlängt vikariat till sista januari... det har jag heller inte berättat... att i fredagsmorse ringde telefonen och biträdande chefen berättade att jag fick FÖRLÄNGT VIKARIAT!!!!! vilket e helt underbart, jag är sååå lycklig just nu...

Igår tränade jag Body Pump vilket jag förmodligen inte skulle ha gjort pga att jag idag är förkyld :( icke roligt för imorgon ska jag jobba kväll och jag tänker inte vara sjukskriven och förlora pengar på det... så jag  hoppas jag mår bättre imorgon eller att det inte har blivit värre heller :P man kan ju inte gå och jobba och vara fruktansvärt förkyld heller.
Så idag har jag försökt tagit det lugnt men det är svårt för jag lär ju ut och rasta Casper... så det blev en timmes promenad på förmiddagen och ska väl ut och gå en till om en stund... men kanske en liten kortare... fast nu e jag varm och svettas som en gris så det kanske bara blir skönt att komma ut och svalka av sig lite i regnet :P Dessutom har jag sprungit fram och tillbaka från tvättstugan, jag var ju tvungen att tvätta hade ju snart inga rena kläder att bära :( 
Har väl nyss diskat, hade en hel hög med diska från baket i söndag har inte hunnit med den heller förens idag så det var bara att sätta fart med det oxå och snart ska vi väl äta ngt oxå hur man nu ska orka ställa sig och laga mat vete fan... så det här med att ta det lugnt gick åt pipan det... hmmm....

Näää nu lär jag väl ta min lilla vovve och gå en sväng så man kan göra mat snart, börjar bli lite hungrig!

Föresten fyllde syrran 22 år i Onsdags hon fick 200 kr samt ett smyckeset i guld av brorsan och mej :) Vi åt god Carl Gustafs tårta som är det godaste som finns oxå :D så man var i Ö-hus mellan ons och tors förra veckan.

Träningsvärk!

Jag tränade Body Pump igår, så det fick jag betala dyrt med en hemsk träningsvärk i låren. Att sätta sig ner är mkt plågsamt likaså att gå i trappan :( men men det är det värt, det e väldigt roligt att gå å träna.
Syrran är här idag, vi ska strax glo på en film på TV. Hon fyller 22 år imorgon! så gammal lillsyrran börjar bli :P haha
Så imorgon blir det att åka till Örbyhus och käka tårta :)
På fredag är det jubileumsfest för akademiska, så då blir det lite fest inne i uppsala med gratis mat och underhållning. Det ska bli roligt.

I fredags var syrran och jag ut till Flustret i uppsala. Det var jätte roligt, skönt att komma ut och festa lite grann. Sedan i lördags blev det städning av lägenheten och sedan då på kvällen kom mamma över och vi hyrde film. På söndag morgonen drog vi till Valbo och handlade upp våran lön :P jag köpte iaf en klänning jag ska ha på mej på festen på fredag.

RSS 2.0