....

Har inte gjort speciellt mkt idag. Har gått ut med hunden, städat och tvättat. Kollat på TV. Mer har inte hänt, hade planer på att ringa Carina och höra om ville käka på Brorsan men kom inte längre än fundera på det. Det blev våfflor till lunch och mannagrynsgröt till middag istället. Jag ska väl gå ut med Casper strax. Har alldeles nyss kollat på Idol, visserligen är inte Erika ngn favorit men hon är då f-n mkt bättre än Eddie och Reza och Rabi.. gillar inte dem alls. Bäst är iaf Tove och Erik.
Imorgon ska jag jobba kväll.. hoppas det är lugnt ute efter arbetspassets slut då jag ska hem och gå ut en lång sväng med vovven. Ogillar skarpt att gå ut och gå på fredags- och lördagskvällar :( och speciellt när det är mörkt nu oxå :( Det är ju allahelgons helgen så jag får nog vara beredd på livat värre.


Stockholm och TAKIDA, here we come...

Nu har syrran och jag köpt biljetter till Takida på Hovet i Stockholm den 28 November. Ska bli så roligt att gå på live-konsert. Tänk att det helt plötsligt ploppade upp biljetter, vi som trodde de var slut... konstigt.

Igår kom syrran å mamma hit, vi har haft det mkt trevlig förutom att Casper var gnällig. Vi hyrde filmen The Proposal, den var faktiskt riktigt bra :) Vi gjorde varma mackor i smörgåsgrillen med sparrisstuvning emellan.. mums... det var mkt gott. De båda sov kvar och syrran drog på förmiddagen till Uppsala för hon skulle till möte på arbetsförmedlingen... medan gick jag å mamma på promenad med Casper och sedan fikade vi Ostkaka med sylt och grädde... det var oxå mums... :)

Jag brukar sällan sitta mkt vid datorn men idag har det blivit mkt.. man blir alldeles seg i huvudet! Uschh...
Brorsan kommer till Tierp återigen på Söndag fick jag höra. Skönt att ha hundvakt igen då jag jobbar.. Kanske jag kan dra till Uppsala då på Tisdag och träffa Ellen.. var ju evighet sedan vi sågs och vi måste få skvallra lite grann nu! Det var jätte länge sedan jag träffade Frida och Troy oxå.. måste se om jag kan åka till dem ngn dag oxå framöver.

Det är inte långt kvar till Julen nu, dax snart att börja tänka på julklappar. Jag har tagit semester på julafton i år, så jag kan åka till Örbyhus och fira julafton i år. Förra året jobbade jag kväll och spenderade julafton ensam i Tierp förutom när jag jobbade då för då hade jag ju folk runtomkring mej.. så det kändes ej som julafton på själva julafton. Hoppas jag får ledigt iaf. F-n vet ej vad jag ska göra på nyår heller i år. Annette ska jobba kväll så då blir det ingen fest hos henne :( trist.

Nu längtar jag till 12e December oxå då syrran ska ha inflyttningsfest troligen.. jag har redan köpt och bestämt vad jag ska ha på mej :P Måste ordna hundvakt oxå!

Kryssningen 24-25/10

Japp då har den efterlängtade kryssningen varit. Vi har haft en underbar och fantastiskt rolig helg, jag hoppas iaf att alla hade det. Jag tror inte att denna kryssning kunde varit bättre... det var så trevligt. Goda drinkar och trevligt sällskap. Minnesvärd! Absolut!
Dessvärre knäppte jag ej så många kort men jag ska lägga upp dem lite senare. Det var syrran som lekte Paparazzi-fotograf :P hahahha... Många roliga bilder och vissa var mkt roliga :P
Förväntningarna på kryssningen var mkt stora och jag måste medge att förväntningarna slog in och mer än så. Hoppas vi gör detta igen snart. Det var bara en sak som gjorde mej lite ledsen och kände mej lite nere, men det gick över efter ett snack med syrran. Om någon återigen öppnar munnen och vill samtala med mej och börjar säga något sådant så vet jag inte vad jag gör... ibland bör man nog tänka sig för vad man säger! Hur kul är det att höra mellan en skala på 1-10... jo MINUS 100.

Annars hade jag en mkt trevlig vecka för övrigt. I tisdags klippte jag och färgade håret, jag blev mkt nöjd. På Fredagen åkte syrran och jag å shoppade i Valbo... jätte roligt det med.

Brorsan är återigen för stunden i Örbyhus, så nu är det dax att åka hem på mina raster på jobbet och rasta vovven. Man har varit så bortskämd den senaste tiden, så det blir en omställning igen. Det är väldigt tyst här nu, Casper ligger och sover i sängen medans jag sitter här. Jag ser fortfarande positiva förändringar i vovven min, han skäller inte längre ut alla hundar vi ser på promenaderna, utan vissa möten går riktigt bra nu mera. Vi går ofta igenom köping som tierpsborna kallar där alla affärerna ligger, alltså centrala delen av lilla Tierp. Det går jätte bra, vi möter människor kors och tvärs och Casper går lugnt bredvid mej och bryr sig inte alls i någon. Hans utfall han hade för sig förut på promenaderna är allt mer sällsynta.. det kan gå månader och månader mellan dem nu. Fast vaktandet kring huset kvarstår... träna och träna och åter träna. Känner mig ganska trygg att träna då en av kill-grannarna är ute och mekar med bilen utanför dörren, då är jag faktiskt ganska lugn konstigt nog och det gör att Casper sällan skäller på honom då.. Så det är nog mkt av min nervositet som gör att han oxå blir osäker. 

Imorgon ska jag jobba.. upp tidigt.. hur ska jag orka. Idag var jag som en död sill på morgonen, tur att jag ställde väckarklockan på halv 10.. annars hade jag kanske sovit ännu :p 

I torsdags på jobbet blev jag jätte arg.. jag har aldrig någonsin varit så arg som jag var då... i hela mitt liv tror jag! Så jag hoppas inte denna person jobbar imorgon, så det blir en lugn dag! 

Undrar om inte syrran snart ska lägga upp bilderna på facebook.. jag väntar och väntar.  


1 vecka kvar!!!

till kryssningen....
Nästa vecka kommer bli en toppen vecka... så underbart roligt. Iaf hoppas jag det.
På tisdag blir det hårklippning. På fredag blir det shopping. På lördag åker vi.
Brorsan å Casper åker till Örbyhus på fredag eftermiddagen, så syrran å jag kan göra oss i ordning i lugn och ro på lördagen utan vovven som skäller att han oxå vill följa med. Dessutom kan vi spendera en hel dag i Valbo om vi så har lust med det.
Jag börjar verkligen få brist på köksstolar, jag tror jag har 1 stol kvar som är hel samt 1 stol som brorsan har fixerat med julklappsnöre :P hahaha... men jag har ej råd att köpa mej köksmöbler ännu. Jag får börja spara undan lite varje månad så kanske jag har råd i början av nästa år. Jag ska iaf köpa mej en kontorsstol på fredag när jag får lönen, ingen dyr utan en billig.

I onsdags förra veckan fick jag fantastiskt roliga nyheter, jag är en av dem på jobbet som kommer att få löneförhöjning. Alla sjuksköterskor skulle inte få någon förhöjning eftersom potten som tilldelades till avdelningen var mkt liten. Så jag kan då säga att jag blev väldigt förvånad. Chefen hade hört mkt positivt om mej från mina  så det är väl dem jag har att tacka för detta lönelyft :) TACKAR! 750 kr rikare per månad... sedan berättade även  chefen om att det möjligen kommer ut ngn ny tjänst, men detta var ej klart ännu.
Nej nu måste jag nog skynda mej iväg till jobbet, så jag ej kommer försent :P

Kram

Första snön!

Jaha då var det vinter helt plötsligt då... jag å vovven min var mkt negativt inställd till detta. Vet inte vem som var mest besviken när vi klev ut genom dörren ner i plasket... inte särskilt roligt! Jag längar så mkt till sommaren nu, denna vinter kommer nog bli lång...

Jag har inte så mkt att säga. Syrran jag å brorsan hyrde film igår, den första var jätte kass och hette Abandoned men den andra var betydligt bättre och hette the cycle. Det var roligt vilket som, var ju ett tag sedan vi hyrde film. Konstigt nog så var urvalet av filmer ej så stort.. verkar inte kommit ut några vettiga filmer sedan vi hyrde sist. Nackdelen är då att brorsan endast vill hyra skräckfilmer, då det säkerligen finns några bra komedier eller dramor att hyra. Jag ser verkligen framemot nästa vecka.. tisdag blir det hårklippning.. fredag shopping i Valbo med syrran.. Lördag-Söndag kryssning.. Har dessutom tagit semester på måndagen efter kryssningen om den går igenom vill säga... kanske att man behöver vila upp sig då :P näää ska försöka ta det relativt lugnt iaf.

nä nu ska jag försöka gå och lägga mej, ska upp tidigt och jobba imorgon. Men jag känner mej inte så trött... det e så svårt att gå och lägga sig då :P

Skinkstek

Jag sitter och väntar på brorsan och syrran som är och hyr film. Själv lagar jag mat, jag har en skinkstek i ugnen och potatisen kokar.. gott.. var ett tag sedan man gjode skinkstek i lergrytan. Hoppas den blir bra :P
Jag skriver ju inte så mkt i bloggen längre, vilket är lite trist. Det är endast lite mindre än 2 veckor kvar tills kryssningen.. ska bli såå kul.

Syrran har ju fått lägenhet i Uppsala nu, så det är klart. Hon flyttar den 1a december :)
Det regnar ute och hösten är här... nu väntas en tid i kyla och mörker. Jag längtar redan till våren och sommaren :P
Den 20e ska jag fixa mitt hår... längtar dit oxå...

Detta var mitt resultat på skrivtest....

På hemsidan http://swedish-speedtest.10-fast-fingers.com/



You reached 298 points, so you achieved position 352 of 4890 on the ranking list


You type 376 characters per minute
You have 52 correct words and
you have 1 wrong words



Sååå kul att skriva, vill skriva ännu fortare... och utan fel :P*

RSS 2.0