Grattis Mamma!

Mamma har fyllt år idag, eller rättare sagt igår eftersom klockan är så mkt. Borde kanske gå och lägga mej, eftersom jag ska upp ganska tidigt imorgon och åka till Valbo. Men om vi återgår till mamma så har hon fyllt 44 år. Hon fick presentkort på kappahl och filmboxarna av serien Syd och Nord. En mkt bra serie tycker jag oxå.
Jag bakade Hallon/marängtårta, mkt gott. Mamma och pappa kom hem från grisslehamn och hade med sig rökt fisk så vi åt lite sådant först. Rökt lax e suveränt gott.

Jag hatar alla dessa mygg... de är miljontals.. Casper får stora knölar av myggbeten i ansiktet så han ser ut som en knölföding... stackars vovven min.
Jag har nyligen betalat mina räkningar... FAN... det blev över 6000 kr så det blev ju inte mkt kvar av lönen. Vilket är svårt då vi åker till Irland om en vecka och då behövs det ju pengar. Jag får snåla nu! Jag som är dålig på detta. Men men...
På måndag ska syrran och jag växla pengarna iaf... :P
Ska bli sååå rolig jag längtar så mkt. Nu ska jag iaf sova.. GOD NATT!


RIP M.J.

Igår dog Micheal Jackson, känns lite konstigt. Han var ju ändå en stor stjärna, iaf en gång i tiden. Han har skrivit många bra låtar.

ANNIKA!

Åhhh... Annika idag Fredag 26/6 -09 skulle du fyllt 30 år om du levat!!!!!!!!!!! Jag saknar dej sååå mkt, det gör ont i hela mej när jag tänker på att du inte finns hos oss längre. Varför?




Bilderna är från Annikas kompis Tinas blogg.

Sommar!

Nu är sommaren äntligen här.. det är varmt ute och jag har semester. MKt har hänt sedan jag sist skrev, min bror har tagit studenten och han har hunnit fyllt 20 år. Han fick 400 kr och köksdukar och förkläde av mej å Katarina i studentenpresent. Vi köpte kläder åt honom till 20-års dagen.

Det har även hunnit varit midsommarafton, för mkt snaps/shots gjorde att jag gick hem tidigt, så jag kan inte på stå att det blev en lyckad kväll. Trist.
Jag sitter i Örbyhus och här verkar jag bli fast. Vill inte tillbaka till min lägenhet... :(
Casper är duktig, fungerat bra det senaste hundmötena nu, även här i Örbyhus. Lättare att hantera och avbryta om han får för sig att skälla. Han sätter sig och blir tyst när jag säger åt honom, och det räcker att jag säger 1 gång.... hoppas det håller i sig nu!
Imorgon fyller mamma år, hon och pappa är i Grisslehamn och har idag åkt båt över till Åland. Jag har beställt en Marabou chokladkaka.
Idag har jag å kattis å mattias hyrt film, Twiligt, den var bra faktistk. I början av filmen undrade man lite varför alla tyckte denna var bra, men den blev bättre... men den var inte toppen heller.

Det är bara en vecka kvar nu innan vi åker till Irland, tiden har gått jätte fort. Det ska bli sååå skojigt.
Mamma och jag ska åka till Valbo och handla lite på Lördag. Jag ska nog möta upp syrran i Uppsala efter hon slutat jobbet ngn dag nästa vecka. Jag funderar på att gå och hälsa på Idamarie ngn dag här, hade tänkt gått till henne i tisdags men hon var i Uppsala och skulle inte komma hem förens sent. Vilket var synd... var ett tag sedan vi sågs sist.
Har även genom Facebook även kommit i kontakt med en kompis, vilket jag är sååå glad för, tappade kontakten ett tag då hon flyttade neråt i Sverige. Ska bli sååå roligt att träffas ngn dag här framöver.

Vovven Ronja har ju oxå fyllt år hon fyllde ju 7 år den 19e Juni.. grattis till henne.


Min bror tar studenten imorgon!

Imorgon tar brorsan studenten, så det blir att gå upp tidigt, han ska iväg till hemköp redan kl 06 och möta upp Kenny och Emil och sedan ska de åka och ha Champange frukost hos Hanna säger han. Så imorgon kommer hans mobil-larm ringa redan 4:30 då han ska duscha och äta frukost innan. Hoppas inte CAsper vaknar och vill ut då... lite tidigt för oss det :P
Så kl 11 ska vi stå utanför Högbergsskolan och vänta på att Mattias kommer utspringandes :)
Sedan blir det att åka hem rasta Casper lite snabbt och sedan bege sig till Ö-hus och äta mat och tårta och ge Mattias lite presenter. Casper får stanna kvar i Tierp, eftersom jag ändå inte kommer vara så länge i Örbyhus då Mattias ska ut senare med klasskompisarna till Gävle. Han har ju en förmåga att känna på sig om det e en dagstur någonstans för då blir han så gnällig och orolig och kan inte slappna av.

I tisdags träffade jag och Casper min jobbarkompis Frida med sin bebis på promenaden, så vi pratade och gjorde sällskap en bit. Fridas bebis Troy, han var ledsen och grät och ville inte ligga i vagnen utan vill helst bli buren. Casper skötte sig alldeles utmärkt och skällde inte. Han låg eller satt när vi pratade med varandra och gick snällt bredvid mej när vi gick en sväng tillsammans. Han är ju inte så van att jag träffar folk och går tillsammans med någon. Det var länge sedan jag gjorde det och då ville han skälla mkt på den personen i början av promenaden innan han lugnade ner sig och det blev bra.
Lycklig blev jag iallafall att han skötte sig och Frida fick träffa Casper vilket hon länge tjatat om.

Idag träffade jag Idamarie och hennes bebis Thimeo som fyllder 1 år idag :) vi gick och fikade på Cafe Corner. Vi satt säkert där i 2 timmar och pratade, tiden gick mkt snabbt, så klockan han bli halv 2 innan jag var hemma efter jag handlat och så... så Casper fick en sen förmiddagspromenad idag... blev lite konstigt.. men kul att träffa Ida!!!

Jag har bara 5 arbetspass kvar nu tills semestern... JIPPI...
Jag har ringt och beställt tid för bilbesiktning till tis 23/6, hoppas allt går bra, har aldrig besiktat ngn bil förut, nervös för d... :(

Jag måste åka ut till skogen ngn dag med CAsper för jag tror att han behöver aktiveras mera, för det var ett tag sedan vi spårade eller gjorde sökruta eller nått.. vi gör bara andra övningar på promenaden... men han verkar ändå lite rastlös om dagarna och lite gnällig... hmmm... men jag har ju ingen bil, för den e i Örbyhus och i den ligger väskan med spårgrejorna... typiskt!
Men vi var och tränade lite här på parkeringen och gjorde några övningar.. jag försöker lära honom kryp... går bättre och bättre, men jag kan inte påstå att han kan det och kopplar ihop det med ordet "kryp" ännu... men så småningom så fixar han det nog.
Nä nu ska jag sova om jag ska upp tidigt imorgon. Godnatt.

Ska jobba ikväll..

men först ska jag väl gå ut på en promenad med Casper. Det blåser fruktansvärt mkt ute, inte skojigt alls :( men det regnar inte än så länge, men det börjar väl regna när jag väl är ute och promenerar så vi kommer väl troligen hem genom våta ändå... trist..
Känns väl inte lika tungt att gå till jobbet en sådan här dag, värre om det hade varit sol och värme. Ska väl ringa och höra vilken tid brorsan kan tänka sig komma hit... ska väl försöka grilla ngt och äta upp min potatissallad... 4e dagen i rad det blir grillat och potatissallad för min del :P men men annnars blir ju den förstörd och jag måste ju snåla med mina pengar så jag har mer pengar att spendera på Irland sedan. För det e ju inte långt kvar nu innan vi bär iväg dit :D endast 4 veckor kvar :D
Katarina, vi måste planera in en ytterliggare shopping dag innan så vi verklingen har allt som vi behöver med oss ner... jag vill ha mer sommarkläder!!!!

Nää nu rinner klockan iväg... jag måste skynda mej lite nu om jag ska hinna med allt jag ska innan jag ska jobba.

Bio igen :)

Det är nu 3e gången jag varit på bio här i Tierp, idag såg jag, mattias, katarina och pappa på Terminator Salvation, den var jätte bra, blev verkligen förvånad, hade inte väntat mej detta. Brorsan tyckte att den var i samma klass som 2an och jag måste nästan hålla med honom. Ångrar mej inte att jag såg den... nu får d nog sluta komma bra filmer till Tierps bio, den lätta tillgängligheten gör att man ränner där mkt nu... det blir nog dyrt i längden.

I helgen var syrran hos mej, på fredagen köpte vi mat från pizzerian, det blev filé oscar, mkt gott var det. Vi köpte en del filmer som vi såg. På lördagen åkte vi till Valbo, jag köpte mej 2 linnen och ett par leggins. Vi köpte studentpresent till brorsan, som tar studenten den 12e juni. Tiden bara rinner iväg... PÅ söndagen åkte vi till Örbyhus och firade morsdag, hon fick en Hortensia, mkt fin blomma, mamma hade bakat en tårta som e super god. Vi grillade senare på kvällen och åt mammas goda potatissallad till d. Senare spelade vi Kubb i två omgångar, pappa och mattias vann båda gångerna, orättvist, för det gick så bra för oss i början. Jag åkte hem kring halv 10 på kvällen sen.

Jag var in till Chefen i Tisdags iallafall och hörde med henne hur det blir efter Augusti, jag vill ju helst veta innan jag går på semester ju. Hon skulle precis skicka in papperna och ansöka om förlängning till både mej och Tove.. så vi hoppas få veta snart vilka öden vi får...
Mattias kommer hit och ska se e

RSS 2.0