Sjuk!

Det är då jävligt typiskt att man ska bli det nu oxå, då  man ska på kryssning på torsdag. Imorse vaknade jag med nästan 39 graders feber och hur seg och trött som helst. Ont i hela kroppen har jag oxå och mår stundvis illa, men jag kan ändå äta lite grann, även fast jag inte är ett dugg hungrig. Men iaf imorse lär jag palra mej upp och gå och tvätta lite kläder inför kryssningen och gå ut me casper och ge honom mat. Om det inte vore för brorsan som är här skulle jag aldrig fixat denna dag. Han är just nu ute och går med casper och jag behövde inte ens fråga honom han bara tog kopplet och gick ut.
Jag hoppas iaf jag är frisk på torsdag!!! Men imorgon får jag nog sjukanmäla mej, för jag tror inte jag fixar att gå och jobba imorgon kväll.

Många planer framöver...

Vilket är jätte kul. Idag åker jag på bio med Ellen, Carina kunde ej följa med på grund av att hon ska jobba kväll, men trodde att hon egentligen skulle jobba dag idag, så hon gick upp tidigt idag och gick till jobbet och fick där vända, det måste varit jätte jobbigt. På torsdag nästa vecka åker jag och syrran som sagt på kryssning. På lördag åker jag troligen hem till Maria och trollgen kommer Linda oxå. Har ej frågat syrran än men jag antar att hon ska umgås med Daniel och kommer ej med.
Det var evigheter sedan jag träffade linda och maria, ska bli roligt. Linda har ju inte mått så bra på sistone, ska iaf bli roligt att träffa henne. Så Casper får umgås mycket med brorsan nu de kommande dagarna.
Vi har iaf fått datum för vår sista kursdag på brukshundklubben och det blir den 8e februari. Så det ska bli roligt, om jag tycker det är lika kul som förut ska jag nog anmäla mej till vårens kurs oxå, för det behövs verkligen.
Nej nu lär jag nog sätta fart om jag ska hinna, tåget går ju om en timme och jag måste hinna köpa busskort innan oxå.

Haléns

Jag å syrran har alldeles nyss skickat efter kläder från Haléns längtar till de kommer, så man får prova allt :) Jag skickade efter mej 2 klänningar och 1 Tunika.
Jag har iaf fått beviljad ledighet nästa vecka när syrran å jag drar iväg på 24 timmars kryssning med vikingline. Det ska bli jätte roligt, det är rocktema på båten!
Brorsan å mamma kom hit igår, vi fikade och mamma och jag beställde böcker från bokus så vi har en massa att läsa när vi drar till fjällen vecka 8. Syrran å jag åker på måndagen istället för på lördagen, vilket är okej då jag kan jobba den helgen istället och spara några semesterdagar, efter som jag fick ta två semesterdagar nästa vecka. Så brorsan blev kvar här och ska nog stanna ngn vecka.. eftersom han ändå ska vara hundvakt nästa vecka :P
Jag passade då på att åka till Aktivera idag och göra ett spinningpass.. det var otroligt jobbigt och svettigt, men man var otroligt nöjd med sig själv efteråt iallafall. Med tanke på allt godis och chips man vräkt i sig under juldagarna här så behöver jag nog träna en dej nu. Jag har idag varit ledig, har tvättat och varit ut me vovven mer han jag inte haft ork till. 
Imorgon ska jag, Ellen och Carina åka till Uppsala och gå på bio, vi ska se på Yes Man med Jim Carrey, hoppas dne e bra. Syrran sa iaf att den var bra, så om den e dålig får jag skylla på henne :P
Jag ska jobba i helgen, vill egentligen inte det, det e inte roligt att jobba på helgerna. Men jag hoppas att det går bra och att tiden flyter iväg.
Vet inte riktigt vad jag ska hitta på nu, för brorsan har ockuperat tVn.

Träningsvärk :(

Åhh... träningsvärken e olidlig, så hemsk och den blir bara värre och värre.. svårigheten att sätta sig ner och gå upp och ner för en trappa är stor. Men den går väl över snart hoppas jag iaf! Jag ska strax gå ut med Casper, man går ju så stelt när man har ont i lårmusklerna... för de är ju värst.
Jag har annars haft en bra dag på jobbet idag... roligt som vanligt :)
Mer har jag nog inte att säga idag...

Mitt första Pump-pass för i år!

Jo äntligen kom jag iväg till body pumpen efter några veckors uppehåll här över jul..... det var jätte skoj att äntligen jobba lite grann och bli lite svettig och känna att man lever :P Men som sagt det är stressigt att hinna med.. jag slutar 4 kommer hem kvart över 4, ge vovven mat och slänga i mej ngt jag med, sedan ut me casper halv 5, kommer in med casper halv 6. Byta om och iväg till träningen tjugo i 6. Träningen börjar 6.
Sedan hem och slappa ett tag och sedan vill ju casper ut igen :P men det är det värt faktiskt.
På jobbet idag var jag både sjuksköterska, undersköterska och sjukgymanst :P hahaha jag borde få mkt lön nu... Jo jag fick idag jobba som undersköterska eftersom det fattades undersköterskor och vi var många sjuksköterskor idag... men jag hoppade in som sjuksköterska då det blev mkt för dem ett tag på eftermiddagen samt att jag på förmiddagen hoppade in som sjukgymnast och hade "sittgrupp" med patienterna då sjukgymnast och arbetsterapeuterna var upptagna i möte. Så jag var mkt flexibel idag, men det gick bra och det var roligt!
Nä nu tänker jag nog slänga mej i soffan en stund, för det har jag gjort mej förtjänt av tycker jag :D

Resultat!

Igår hade jag som sagt förfest här hemma, Casper var hos mamma och pappa. Syrran gjorde en smörgåstårta medan jag valsade runt med dammsugaren. Vi blev 7 personer sammanlagt, men det var bara jag syrran å carina som drog vidare ut på Flustret i U-sala.. hade kanske varit roligare om vi var flera. Här hemma var det iaf trevligt, jag fick faktiskt lite presenter vilket alltid är skoj, jag fick en chokladask från Idamarie, tulpaner från Theresia och Frida och ett glasfat med ljus på av Carina. Det tråkiga med förfesten var att den blev slut så fort eftersom vi åkte med 5 över 9 tåget redan, eftersom det går dåligt med tåg från Tierp till U-sala på kvällen. Så det kändes jobbigt att köra hem alla när vi hade det roligt. Men men vad gör man när man vill ut och dansa oxå :P Iaf så drog ju vi tre till Uppsala, när vi kom till Flustret var det ju typ inget folk där, så vi köpte oss varsin drink och väntade på att det skulle komma flera så vi kunde inta dansgolvet då. För inte vill man själv dansa heller :p men det dök iaf upp folk vid 11 tiden så det blev till slut fullt på dansgolvet och vi dansade kvällen igenom. När kvällen tog mot sitt slut så drog vi till Mcdonalds och käkade lite innan tåget skulle föra oss tillbaka till Tierp. Väl här hemma fick vi sällskap av en kille som jag snackade lite med på Flustret oxå.. han hade tydligen tävlat i motorcross samma dag och vunnit..

Idag fyller Carina 27 år, så grattis till dej.
Syrran och jag drog till Örbyhus vid halv 4 tiden för jag skulle hämta min vovve igen, samt att vi skulle äta middag där. Det blev fläskfile och banan gryta.. en av mina favvo maträtter. Efter maten gick syrran och jag en prommis med vovvarna och sedan blev det en kopp kaffe och en bit sockerkaka innan jag åkte tillbaka till Tierp... så här sitter jag nu framför datorn... tänkte kolla på en film på trean men jag orkar inte det.
Imorgon ska jag jobba efter att nu varit ledig  i tre dagar... jobbigt att behöva gå upp tidigt :(
Nää nu får jag väl gå och göra ngt annat tror jag.. å inte kommer jag in på Facebook heller pga uppdateringar eller var det nu va, trist. Casper sover i min säng... han e ju färdig rastad för idag.

Förresten så fixade jag håret i fredags, jag blev super nöjd... resultatet blev kortare och rödare. Dessutom så ville frisören ha mej som hårmodell i April :D vilket skulle vara jätte skoj. Hon skulle höra av sig när hon hört sig för mer om reglerna för hur frisyren måste se ut och om min frisyr är tillåten. Om min frisyr är tillåten så är jag på första plats för att vara med. Då får jag hårklippning och färgning gratis :)
Efter hårklippningen så åkte jag till Uppsala och möte syrran där vi shoppade loss på New Yorker så nu har jag nya träningskläder, nya mysbyxor, ny t-shirt och tröja. Blev mkt nöjd... för imorgon ska jag träna body pump igen efter en tids uppehåll över julen :D jippi äntligen behöver verklligen träna igen!
Idag bokade jag å syrran en kryssning till om två veckor med Cinderella då det oxå är rocktema, det ska bli jätte roligt. Vi bokade smörgåsbord både på dit vägen och tillbaka vägen MUMS... dock ingen frukost på hemvägen då vi planerar sova länge då :P Brorsan ska komma och se efter Casper iaf, ser fram emot detta.

Fest!

Ikväll e det fest och utgång i uppsala :)

Äntligen ledig!

Äntligen är jag ledig imorgon = sovmorgon... har varit så kämpigt att ta sig upp på morgonen, alltså värre än vanligt. Jag har varit fruktansvärt trött de senaste dagarna, somnat framför tvn flera gånger på eftermiddagarna efter promenaden med vovven. Har knappt orkat gått kvällspromenaderna, hoppas det vänder snart, gillar inte ha de perioder då man e så trött.
Längtar som attans tills jag får mitt lönekuvert, ska bli spännande och se hur mkt pengar det blir. Hoppas jag får en glad överraskning på ngn tusenlapp mer än jag räknar med.
Jag har iaf fått beviljad semester nästan hela fjällenveckan som jag tagit ledigt för, nu återstår det bara helgen v 7 som jag inte fått beviljad ännu, det e såå svårt att få semester/ledigt på en helg, finns ju inga vikarier typ.

Fler och fler bangar på festen på lördag antagligen pga att de ska jobba eller så har de inga pengar så här innan löningen. Vilket kanske var dåligt planerat från min sida. Men Carina kommer iaf. Annette kommer iaf att vara med på förfesten, men skulle nog inte följa med till Uppsala. Theresia skulle försöka få tag i ett busskort, annars hade inte hon råd att följa med. Resten som sagt kunde inte. Syrran skulle fråga Sofia så det kanske blir en till... hoppas det ju fler desto roligare. Men vi får nog roligt ändå kan jag tänka mej, tar några lakrisshots först så ska det nog göra susen :P
Så på torsdag drar jag till Örbyhus, ska fixa håret på fredagsmorgonen :D längtar såå mkt tills dess, jag ser hemsk ut i håret för tillfället, har ett jätte lång utväxt nu, snyft.
Tror jag faktiskt ska gå och lägga mej snart nu. Börjar bli ganska trött, åhh CAsper är rastad och klar för idag. Fixade idag oxå att gå en lång sväng på kvällen även fast min trötthet är olidlig.

Förresten...

så har jag faktiskt mer att berätta. En tråkig nyhet är att jag i februari måste börja betala tillbaka min studieskuld, var fjärde månad blir jag 1630 kr fattigare :( jag gråter när jag tänker på det.
Den bra nyheten är att jag fått en löneökning från 19000 kr/månaden till 21100 kr/månaden from januari månad. Helt otrolig 2100 kr mer än förut. Det känns mkt bra! JIPPI.
Började kolla på Hulk men den verkar ju inte vara en film i min smak, lite fånig. Så jag tror jag istället går ut me casper och sedan läser i min bok istället. Jepp så blir det nog, detta är mitt tredje inlägg idag helt otroligt.
Casper kanske vill att vi ska gömma hans boll några gånger först innan jag går ut med honom, så kanske att jag gör det nu.



Casper på julafton!



Ronja på juldagen, vovvarna fick en varsin Reflexväst i julklapp :D så fina så blev d.

Besvikelse....

Besviken blev jag. Jag och Casper var ute och gick i över en och en halv timme på eftermiddagen, vi skulle ju gå till Makrillvägen och kolla på radhuslägenheten som skulle bli ledig i april. Men besvikelsen blev stor då det var fruktansvärt trångt och bökigt mellan radhusen där. De hade ju byggt jätte konstigt och tätt. Inget fint område var det. Vi gick även förbi ett hus som e till salu i Tierp som är litet endast 3 rum och kök, och det mesta är nytt och nyrenoverat i det och inte jätte dyrt heller. Men jag har ju ingen fast tjäns så det är ju ingen möjlighet ännu, vilket är trist.
Jag ska kolla på TV nu. bye bye.

Ronja!


Casper!



Längtan...

Jag vill flytta till en av radhuslägenheterna som nu är ledig... då får man en egen liten gräsplätt oxå :P skulle vara skönt till sommaren, istället för att bo kvar i denna lägenhet som det blir så varmt i :( men men.... den kostar ju 2000 kr mer än min nuvarande lägenhet. Vet inte om det är värt det hela faktistk, visserligen så kanske Casper skulle gilla att bo i en större lägenhet som det finns mer yta på att röra sig. Funderar om man ska ta och gå en sväng snart förbi makrillvägen och kika iaf. Har åter igen försökt fått syrran att kolla på lägenhet är i Tierp men hon är envis... Bättre att bo i Tierp en småbyarna Vattholma och Skyttorp som är mkt mindre och finns ännu mindre saker att göra anser jag. Och dessutom är ju detta bara en tillfällig lösning i väntan på lägenhet i U-sala eller annat jobb på annan ort...  Vi kan ju träna spinning tillsammans då JU :P Hahaha... Jaja.. se nu här nu nu försöker jag lirka genom min blogg oxå att det kanske inte är så farligt med tierp i väntan på ngt ännu bättre ;) 

Nä man kanske ska ta och klä på sig ytterkläderna och ta en lång  prommis med vovven min. Så det räcker med en liten sväng senare ikväll... eftersom det är fredag och allt.
Nästa helg ska jag ha fest, vet inte vilka som kommer ännu, har inte frågat alla heller bara en del än så länge. Syrran kommer iaf, det kanske bara blir hon och jag vem vet. Vi ska på fredag iaf in och shoppa loss på New Yorker ska bli skoj. CAsper ska vara hos mamma och pappa hela helgen han. Ska då passa på att städa lite och ta undan alla julsakerna. Kanske rent av ska börja plocka undan lite ikväll, men troligen blir det inte så. Finns ju roligare saker att göra än att städa. Casper har fått varit lös på promenaden idag och jag kastade lite pinnar så han fick springa av sig lite energi. Han blir ju alldeles överlycklig när han vet att vi e på väg till vårat ställe, då vill han dra för kung och fosterland!
Nästa vecka drar träningen igång igen.. då blir det alltså body pump på måndag.. var ju flera veckor sedan man tränade ju.. hur ska detta gå.. träningsvärk på tisdag antar jag :P funderar faktiskt på att prova onsdagspasset oxå då den tiden egentligen passar mej bättre.

Katarina var iaf här igår, vi hyrde film och denna gång lyckades vi hyra en bra film, vi skrattade flera gånger, den hette Min bäste man tror jag iaf :P Måste komma ihåg att lämna tillbaka den oxå. Har egentligen ingen lust att springa ut extra vändor men man måste ju.

2009

Nu är det ett nytt år, hoppas detta blir ett mkt bra år. Jag vill detta år ha en fast tjänst :D hoppas min önskan slår in.
Iaf på nyårsafton var jag hos Annette, det var roligt och det bjöds på god mat, inbakad fläskfile och potatisgratäng.
Det blev mkt shots vilket var sämre bra kanske :P
Casper var ju hos mamma och pappa och han hade inte brytt sig ett skvatt om raketerna, han hade legat i bäddsoffan på övervåningen och sovit, de hade kikat till honom några gånger, då han trött tittat upp och undrade vad de ville, hihi..
Så när jag kom hem från jobbet på nyårsdagen var det jätte tomt i lägenheten då casper var i ö-hus fortfarande, det var tyst och mörkt när jag öppnade dörren. Sov lite längre då på fredagsmorgonen då jag inte behövde gå ut me vovven innan jag skulle till jobbet. Så jag for till örbyhus efter jobbet sedan och blev lycklig att träffa casper igen :) så vi blir kvar här tills på söndag, då har casper varit här i 1½ vecka. Och han trivs utmärkt här. Men på måndag får man återgå till det normala då är julen och nyåret slut och det blir vardag igen. Kommer kännas konstigt. Ska snart plocka undan alla tomtar och ljusstakar igen, men det får dröja ett tag till.... det är ju såå fint med julen i lägenheten.

Ikväll ska vi se på Batman, den nya filmen.. hoppas den är bra, har ju hört att den ska vara det iaf.
Casper e ute å går med pappa, mattias och ronja.

RSS 2.0