Casper å Harry..


Ledighet är underbart...

även fast jag älskar mitt jobb väldigt mkt :)

Idag är det soligt och varmt och skönt... å här sitter jag vid datorn och skriver i min blodd.. jag borde skämas, men jag tvättar så det blir drygt att springa ut å in med vovven för att slänga i tvätt i maskinen även fast jag å vovven nog skulle föredra att ligga på gräset här utanför och jäsa :)
Men nu ligger han här inne på sin madrass och jag sitter här vid datorn och börjar bli hungrig oxå :P tänkte göra våfflor med glass och hjortonsylt. Senare idag kommer Syrran undrar om vi ska grilla ngt då? kanske korv och tunnbrörulle för d var länge sedan för min del iaf..
Jag vill ha ett hus med trädgård NU... snyft... å inte kan man vinna ngt heller, orättvist ibland..
Å inte vet jag  om jag kommer få förlängt vikariat till hösten heller, då det e stora mkt stora alltså nerdragningar på Akademiska, resursen läggs ner och folk kommer då flyttas om som har tjänst där, så då ligger vi vikarier verkligen illa till. Vet ej hur jag ska bete mej om jag får sluta på mitt jobb, då tror jag världen går under, eftersom jag trivs så j-vla bra och kan faktiskt inte tänka mej jobba ngn annanstans. Livet kan vara oerhört svårt ibland...

Syrran och jag var å kolla på en lägenhet till henne igår, den låg ju i Valsätra, men den var så j-vla liten och lite konstig planlösning vilket gjorde att hon skulle få ställt soffa och köksmöbler i varandra och det e ju inte skojigt.. även fast lägenheten var jävligt fräsch och fin och ljus.. men inte värt de för det priset heller.. så hon skulle nog inte tacka ja till den.
Hoppas d snart kommer ut en annan med bättre pris och lite större i ett bra område... håller tummarna!

Mer och mer sällan... skärpning!

Japp det är då inte ofta nu för tiden jag skriver, det måste bli skärpning på d. Här sitter jag framför datorn och klockan är 23:19 just nu. Jag bordet gå och sova, jag ska upp och jobba till 6:45 imorgon, men jag känner ej för att sova ännu.
Imorgon ska jag in till Uppsala troligen, syrran och jag ska åter igen titta på en lägenhet där i Valsätra. Kul att kolla lägenheter alltid. Det var inte länge sedan vi kollade en lägenhet i Sävja, en mkt fin lägenhet var det, men den fick hon ej, vilket var mkt typiskt.

Jag, syrran, Daniel och Carina var till Birger Jarl den 16e maj, vi hade det roligt. Lite för mkt dricka blev det nog, eller rättare sagt alldeles för mkt shots blev det. Men men vi hade väl kul ändå :P På söndagen samma helg blev det att ta det lite lugnt, vi åt glass vid svanbykiosken och sedan gick vi vidare till stationspizzerian och åt innan jag tog tåget till Ö-hus och min vovve som var hos mamma och pappa denna helg.
Den 22 Maj var jag, pappa och Brorsan på bio i Tierp, mkt konstigt att jag gick på Star Trek men den var faktiskt mkt bra :P Det var många år sedan jag var på bio i Tierp, sist såg jag nog Mördande Legender med Jenny :P å då kan vi tala om länge sedan. Men det är en bra biograf i Tierp, mkt renare och finare än filmstaden eller royal i Uppsala iaf. Även fast bio i Uppsala kanske e lite skojigare. Iaf på lördagen dagen efter biobesöket kom mamma på besök, vi hyrde Wallander, som var bra och hon sov över. På söndagen gick vi och åt på brorsans och även då gick jag på bio i Tierp, vi såg Män som hatar kvinnor. Bra film d med :) Så två bio på samma vecka, e nog världrekord för min del :P

I måndags var jag och Carina och hälsade på Frida och hennes lilla bebis Troy. Jätte söt e han, men var dessvärre mkt ledsen över att behöva ligga i mitt knä en stund :P hahahaha...  Men det var kul att träffa Frida, saknar både henne och Carina på jobbet ju. I helgen kommer Syrran, vet inte vad vi ska hitta på förutom att hyra film. Blir det valbo eller Örbyhusdagen på Lördagen??? hmm... inte vet jag? Det e iaf Morsdag på söndagen så vi kanske borde åka till Örbyhus då en stund iaf.
Nä nu börjar klockan bli halv 12, kanske jag borde sova trots allt.

Jag tycker verkligen om mitt jobb!!!!!!!!! Trivs sååå otroligt bra.

Trist..

Jag har just nu förbaskat tråkigt... det regnar ute... fyfan... diskbänken är full av disk från när syrran var här igår... ska väl kanske ta itu med den iaf.. men som jag sagt tidigare så är det nog det tråkigaste som finns.. och när man har tråkigt hur kan man då ta itu med saker som är tråkigt... hur kul få rman då?
Iaf blir det utgång till Flustret den 16e, dessvärre så kunde ej Idamarie komma för hon ska på hundutställning tidigt på söndagsmorgonen. Jaana skulle dra tidigt på Söndagsmorgonen hon oxå, för hon ska börja en intensivkurs för att ta körkortet, så hon kunde helller ej komma. Och mitt i allt detta så han Maria från jobbet skicka ut inbjudan om jobbarfest samma dag, så då lär ju alla till henne så det e ju ingen ide och fråga jobbarkompisarna då, för de e ju taskigt mot Maria och att de måste välja... Så det blir jag, Syrran å hennes pojkvän som entrar Flustrets dörrar den 16e maj! Det går nog bra det med. Undrar vad vi ska äta för ngt... hmm.. det e svårt! Tacos, Pizza, Grillat eller nått kanske?
Imorgon ska jag träffa Carina och vi ska käka på Brorsans och skvallra lite. Syrran kommer oxå förbi och ska visa sitt hår, efter hon varit hos frissan. Hon ska även till Polisen och få sitt pass fixat inför Irlandsresan. Sedan tänkte vi ta en fika innan hon drar vidare till Avesta. Jag har lite svårighet att hitta en bra buss som kan ta oss från flygplatsen till hotellet... vet ej hur mkt taxi kostar heller i Dublin... vet ej vad vi ska göra.. men vi har ju några timmar på oss vi kommer ju till Dublin vid 12-tiden och incheckning är inte förens vid 14. Så det e lugnt, vi har några timmar att leta oss fram :P
Casper ligger å sover han.
Åhh jag som planerat att denna vecka åka till Frida och hälsa på och träffa hennes lilla bebis Troy. Jag köpte ju en bebis-plagg på Rättviksmarknaden som hon måste få innan han växer ur den. Men vi har ju haft Vinterkräksjukan på avdelningen så då vill man ju inte åka å hälsa på en lite bebis inte...

Jo förra helgen var jag å mamma till Rättviksmarknad. Vi åkte tidigt på Fredagsmorgonen och kom fram dit vid 10-tiden och stannade till ca17:30. Sedan åkte vi till Hofors till mormor och morfar och stannade där över natten. På lördagsmorgonen klev vi upp tidigt igen och drog åter till Rättvik, då föjde även mormor med och hon hade även en vännina med sig. Så vi gick där från 9 till 17.. enormt roligt är det att gå där.. mkt fint väder.. blev solbränd på fredagen så fick då införskaffa mej sunlotion till lördagen sedan. Äntligen provade jag på att smaka sådana där marknads Våfflor, som jag gått å snegla på varje gång jag varit på marknaden.. å de var jätte goda!!!
Annars var det en dyr helg och pengar spenderades... jag köpte mej en väska, klänning, solglasögon, strumpor, halsband, fotlänk, fönsterlampa.. Vi åt ute 2 gånger oxå :)
Casper var hos pappa och brorsan i Ö-hus.

Jag är sååå enormt trött på mitt jobb, jag trivs utmärkt på jobbet så det är inte det.. och jag trivs även jätte mkt med jobbarkompisarna... MEN det är det j-vla sparkravet som driver mej till vansinne... för nu är det så mkt indragningar till höger och vänster att man inte ens kan få semester längre.. alltså sådana där korta semestrar om man vill ha över en helg eller en dag bara... fy fan.. att de ska styra med vad man vill göra!! Det får jobbet att kännas som ett j-vla fängelse.
Och inte har vi vikarier heller till sommaren, inte en ända sjuksköterska har sökt till oss.. så om vi får semester i sommar är ju oxå frågan om... Det är inte roligt längre då! Då vill man ju inte gå dit längre. Så om jag varit rik idag så hade jag dragit och aldrig mer satt min fot där. Vad arg man ska bli!!!!!!


Nää nu orkar jag ej skriva mera... nu blev jag arg.. grrr....


RSS 2.0