Glad Påsk...

Jag sitter i Ö-hus hos mina föräldrar just nu, är här i helgen istället för Tierp. Idag har vi ätit påskmiddag, gick väl an men är ju inte det godaste som finns på denna gjord måste jag väl medge men två-tre gånger om året kan man väl äta lite av sill, ägg å jansson :P
Denna förbaskade snö som ska komma nu...grrr...arg är jag över den. Vill ha VÅR nu och ingen j-vla snö. Kallt är det oxå och inte tillräckligt varma kläder hade jag med mej hit heller :( så frysa det gör jag när jag promenerar med vovven min.
Annars har jag jobbat mkt denna vecka, men det är ju trevligt och bra arbetskamratarer så jag klagar inte. Men mornarna är värst att kliva upp så tidigt :( det måste jag klaga på. Men nu ska jag vara ledig i tre dagar i rad, underbart.
Ska beställa en topp och två leggings från Halens, kul kul!!!! hoppas de är fina när de väl kommer hem som i katalogen. Skönt att få sin lön på tisdag för jag har endast 20 kronor kvar från förra lönen, för det blev en shopping-galen månad denna. Så nästa får jag lugna ner mej lite grann så jag kan börja spara lite, för jag behöver köpa mej en bil.
Jag bakade en sockerkaka som var glutenfri idag eftersom pappa e allergisk mot mjöl. Den blev faktiskt riktigt go och dessutom saftig vilket glutenfria sockerkakor och annat bröd har svårt att bli. Den hade smak av bittermandel smakade lite likt mazarin oxå... pappa gillade den iaf :D

Yeah...

Jag är ledig i två dagar... har varit ledig hela dagen idag och imorrn igen likså... härligt. Går inte att beskriva hur skönt det är att slippa gå upp tidigt. Inte för jag klagar när jag väl kommer till jobbet, för jag måste medge att jag trivs sååå bra och det är faktsikt roligt oxå :)
I helgen som va kom syrran hit från Falun.. var ett tag sedan vi träffades så här länge.. Brorsan var oxå här så vi gick ut och åt på Kina restaurang, jätte gott. Jag stod så klart för notan eftersom d hjälper mej mkt och se efter Casper medan jag jobbar eller gått i skolan så han ska slippa vara själv så mkt. Vi hyrde filmer, bland annat en skräck som var helt värdelös har aldrig sett en sämre film i hela mitt liv tror ja eller kanske jag sett två som faktiskt var värre än den... :P
Det var roligt, på söndagen så åkte vi till Ö-hus och skjutsade iväg våra föräldrar till bussen, de skulle åka kryssning till Mariehamn med Birka med farmor och farfar... Det var iaf en bra och roligt helg.
I måndags var jag in till Uppsala på Etik kurs med jobbet första halvan var lika med sömnpiller jag sov nästan, efter kaffet så var det en jätte bra föreläsare så då kunde man hålla sig vaken å lyssna. :P

Casper ligger på soffan och sover, han tycker nog det är skönt att jag vart hemma idag :) Imorgon ska jag städa inför påsken.. börja ta fram ngn kyckling kanske :P hehehe... nice. och sedan ska jag åter igen åka till Örbyhus. Casper ska vara där i helgen eftersom jag ska jobba så slipper han ligga här ensam i lägenheten större delen av dagarna. Så han blir nog lyckligare å vara hos mamma å pappa och Ronjan :)

Ronjan var till veterinären idag för sitt öga som hon fått ett sår i som inte vill gå bort, så nu ska hon dit igen nästa vecka och sövas och ta bort en ögonfrans som kan ligga och nöta på ögat. Men samtidigt konstaterades att Ronja har en kronisk  ögonsjukdom som gör att hon får en mini knöl-sår i ögat. Så nu måste hon äta medicin resten av livet eller ögondroppar var det nu va. Men det påverkar inte henne ngt utan hon märker ingen större skillnad. Påverkar inte heller synen. Så det är ju bra, men man tycker ju synd om vovven våran ändå :(

Nej ska väl ta å lägga mej snart... gosa med vovven min ett tag kanske :)

Äntligen...

Japp nu har jag internet har haft det i en vecka nu, men har inte haft tid att skriva ngt. Jag har haft fullt upp med jobb och vovve. För en vecka sedan i Torsdags var Jag, syrran, brorsan å mamma till Valbo och jag kan väl medge att pengarna flödade för min del iaf. Första lönen försvann i ett nafs, det var roligt att äntligen kunna köpa lite nya kläder :D Vi var borta väldigt länge kom inte hem förens nästan nio på kvällen så vovvarna var lite ledsen. Men Casper trivs så bra i bilen så han klagar väl inte direkt, fick sina små promenader lite då och då i Valbo. Sedan jobbade jag hela helgen och fick gå ensam nu oxå. Lite stressigt ibland med mkt in och utskrivningar att hinna med i veckorna samt ronder varje dag. Men det går, fast det sliter eftersom tankarna går i ett virr varr i huvudet om jag gjort allt och gjort det rätt och dokumenterat allt och sånt. Men nu ska jag ta bort tre kvällar från mitt schema så jag går ner till cirka 87 procent eller nått för jag pallar inte att gå heltid. För jag hinner ju inte me ngt annat än vovven och jobbet så det blir inget annat socialt liv.
Brorsan var här i helgen och såg efter Casper medan jag jobbade, vilket var skönt att veta att han slapp vara ensam så mkt. Casper blir glad när brorsan e  här. Men på Lördag blir han nog överlycklig för då kommer syrran hit och ska stanna över helgen :)
Igår var mamma hit och hälsade på, det var roligt, vi köpte pizza och såg på Grey´s Anatomy tillsammans. Fikade hann vi oxå med hihihi.
Å Casper sköter sig fortfarande utmärkt på promenaderna här i Tierp... har aldrig känt mej så avslappnad när jag går med honom som nu.. tilliten börjar byggas upp starkare och man kan gå där det är mkt folk likså utan problem. Fortfarande blir han mkt taggad och sur på vissa hundar vi möter, men det har med avstånd oxå att göra så försöker undvika att komma för nära dem för då går det bra och han kan faktiskt börja koncentera sig mer på mej än på hundarna... jag är glad vill jag lova. Satt en kille och greja med bilen när jag å Casper skulle ut från våran port så han kunde fått dörren i huvudet när jag skulle ut.. för inte kunde väl jag tro att man måste parkera bilen precis utanför dörren och mecka med den.... hmmm... men Casper uppförde sig bättre än förväntat han skällde inte så mkt utan det gick faktiskt väldigt bra att gå ut med honom förbi killen och sedan fick han sitta ner innan vi gick vidare. Han kan ju bli lite grinig på folk vid huset här med som i Falun men inte lika grinig utan ibland kan det faktiskt gå riktigt bra, så det blir ju oxå bättre. Han är ju tre år nu så han lugnar sig lite grann.

Idag fick jag faktiskt sova en stund på soffan på kvällen här för jag var så jätte trött. Men nu börjar jag bli lite piggare så jag kan ta Casper en sväng ut. Brorsan kommer hit imorrn igen, ska se efter Casper medan jag jobbar kväll igen. Dessa kvällar är hopplösa, funderar på att förlänga min rast på kvällen så jag slipper bli så beroende av brorsan... men så länge han ställer upp så slipper jag. För annars skulle jag inte få sluta för ens kvart i tio på kvällen. SNYFT. Annars är jag helt ledig i helgen. JIPPI och syrran kommer och vi syskon ska hyra film och kanske äta på Kina inte ofta bara vi tre gör ngt tillsammans och sedan ska vi väl busa med vovvarna oxå :P eller hur??

RSS 2.0