Nu är jag 27 år...

Idag fick jag åter lite presenter, det blev bestick (=äntligen kan jag kasta de fula vita besticken jag har som rasar samman hela tiden) och ett par örhängen och ett halsband, jätte fint!
Så skojigt att även få presenter idag :D Jag fick pengar av mormor och morfar oxå. Av farmor och farfar fick jag tidigare och för de pengarna köpte jag ett armband och ögonskugga på birka när vi åkte på kryssningen senast.

Casper är ute och går med pappa och mattias och Ronja. Så här sitter jag och väntar på att de ska komma tillbaka så jag kan lägga mej och sova.

Jag har alldeles nästan sett Dirty Dancing en av mina absoluta favoritfilmer... RIP Patrick Swayze, som avled i Måndags den 14/9.

God natt.


1 år äldre...

Nej nu är det inte roligt att fylla längre, förutom att få presenter förstårs för det är alltid roligt!
Åkte till Örbyhus igår och åt tårta och blir kvar till på söndag. Jag fick även många presenter igår, jätte fina sådana, då mamma jobbar kväll idag och syrran drar till Avesta.
Jag har fått nytt halsband, armband, jätte fina smycken! Fick en soppslev och salladsbestick och kökshanddukar :) Fick ett jätte fint litet smyckesskrin av vovvarna med örhängen i, de är verkligen duktiga på att hitta rätt ;P
Sedan fick jag pengar oxå vilket alltid e skojigt! Vad jag ska handla för dem har jag inte bestämt mej för riktigt ännu. Jag fick även en fin ögonskugga! Jag är mkt nöjd, dessutom ska jag få ngt mer idag.... kan ej vänta tills dess. Jag kommer aldrig någonsins tycka det är tråkigt med att få presenter eller julklappar... :P

På Onsdag ska jag, syrran och mamma gå på bio, vi ska se Stieg Larssons andra film Flickan som lekte med elden. Jag måste hinna läsa ut boken tills dess, jag har ca 250 sidor kvar.. Hjälp.... hinner jag? jo det gör jag säkerligen :)

Nej nu ska jag gå ner till nedrevåningen och kolla vad mamma gör... vi ska käka snart! Pannkakor MUMS.

Evighets sedan!

Nu var det verkligen länge sedan jag bloggade, jag kommer inte ens ihåg sist jag skrev ngt och vad jag skrev. Imorgon åker iaf jag, syrran å mamma på 24-timmars kryssning med Birka. Det ska bli mkt roligt, äta god mat och dricka goda drinkar.
Vi har även bokat kryssning tills den 24e Oktober, då är vi sammanlagt 11 stycken som drar iväg. Det blir jag och 2 från mitt jobb Annette och Carian, Syrran å Daniel, 2 av daniels kompisar, och fyra stycken från syrrans klass i Falun. Ser verkligen fram emot denna kryssning. Längtar som tusan. :D

Idag mötte jag å Casper Maria från mitt jobb och hennes 2 vovvar, den ena vovven var bara 3 månader gammal av båda av sorten bergs schäfer :D jätte söta båda två. Casper skötte sig jätte bra, låg mest på gräsmattan och kollade. Han skällde till 2 gånger då han ansåg att hennes hundar busade runt för mkt :P men han slutande bara man sa till honom. Sååå underbart skönt när han e duktig!

Mormor och Morfar har ju även firat sin 50-åriga bröllopsdag. Vi bjöd ut dem några dagar före den 17e augusti, kommer ej ihåg exakt datum, till Forsbackas Wärdhus. Maten var jätte god och vi passade även på att fira mormors födelsedag!

Syrran fyllde 23 år i torsdags! Hon fick av mej och mattias en rosa jumper, ett armband m. döskallar och en cd-skiva. Av mamma å pappa fick hon en leopardfärgad klänning som jag och mamma såg i Valbo, den var helt enkelt hon!!! och smycken fick hon även till den. Jag och Mattias och Casper firade Katarina i onsdags då både jag å mamma jobbade kväll på torsdagen. Men jag var även idag till örbyhus och åt tårta :P
Nu ska jag strax gå och packa inför kryssningen imorgon.

RSS 2.0