Ireland, here we come!

Nu har syrran och jag bokat en lång weekend till Irland, vi åker den 3 Juli och kommer hem igen den 7 Juli. Vi bokade även en bussresa på Irland på Söndagen, som tar oss till platser där tex Braveheart spelades in. Det ska bli så roligt. Vi bokade på hotellet Red Cow Moran Hotel, det låg lite utanför city, men det spelar ju ingen roll. 4500 kr blev det allt som allt, då även buss-dagsresan och frukost ingår då i priset per person vill säga. Lite mer än vad vi räknade med från början när vi började kika runt, men dessvärre ökar ju flygpriserna lite hela tiden.
Jag är i Örbyhus just nu, jag stannar tills imorgon. Kändes bäst att boka här då mamma och pappa har skrivare till datorn och det har ju inte jag. Så nu har sparkontot sjunkit rejält igen, så nu måste man fylla det med lite fickpengar inför resan. Det ordnar sig säkert :p

Bowling och Kina!

Idag har jag, Katarina, Daniel och Mattias varit till Uppsala och Fyrishov och bowlat. Det var jätte roligt, det var ju hur länge sedan som helst man bowlade, även fast jag tycker det är jätte roligt så händer det alldeles för sällan att man åker och bowlar, vilket är konstigt. Iaf första serien gick väl så där, även fast det gick bättre än det brukar göra så förlorade jag den iaf. Men som Daniel först sa så var ju första serien då man värmde upp sig på och det instämmer jag med nu efteråt, även fast flera inte höll med om det då :P Jag VANN andra serien, det var grymt skojigt. Daniel vann försig allt som allt, i totalpoäng. Bäst att jag skriver det, annars får jag väl en synpunkt på det i mina kommentarer :P
Det är iaf ngt vi får göra om. Efteråt åkte vi till Dragon Palace och åt Kinamat, det godast är nog ris och sötsur sås. tycker jag.
Mamma åkte till Tierp och gav Casper mat eftersom jag blev så sen från Uppsala, och casper fick äta så tidigt imorse då jag gick upp strax före 7 eftersom jag skulle tvätta. Inte roligt att ha tvättid så där tidigt på sin lediga dag inte. Men vad gör man när man inte har så mkt rentvättat. Mamma stannade iaf kvar tills 21, vi gick ute och promenerade med Casper i över en timme, han skötte sig jätte bra, sedan fikade vi och snackade lite grann.

Idag på förmiddagen blev jag väldigt imponerad att Casper inte sa ett pip när en 3 åring kom om oss på en trång cykelväg på en trehjuling, jag hörde honom komma i full fart, eller så fort som en trehjuling kan komma, för det låter ju så illa, nästan precis som en skateboard. Casper hatar skateboardåkare, han gillar ej ljudet, reagerar före innan han ens ser dem ju. Så därför blev ju jag orolig att han skulle börja skälla på barnet på trehjulingen och när han inte gjorde det så blev jag lycklig och han fick mkt beröm och godis.

I fredags så var jag å Carina och åt pizza på brorsan, jag tror att de gör det godaste pizzor som finns. Vi snackade massa jobb och skvallrade lite grann.

Imorgon håller jag tummarna att jag får semester till helgen, vilket jag säkerligen inte kommer få då jag säger till på så kort varsel. Men försöka går ju alltid.

Nä nu ska jag glo på TV lite grann innan jag ska lägga mej. Imorgon är jag ledig.. JIPPI... Då är det även träning... JIPPI eller iaf när jag kommer dit är det JIPPI... jobbigt stunden före :P


Sommarväder!

I fredags åkte jag till Örbyhus och här är jag ännu :) Dessvärre hade jag inte med mig några sommarkläder vilket var behövligt igår. Det blev 20 grader varmt igår helt underbart var det, fast det var inte så illa idag heller, även fast det inte var lika varmt. Igår blev det en lång promenad med vovvarna och sedan på eftermiddagen gick jag å mamma elljusspåret med stavar. Blåsippor överallt så j-vla fint, älskar våren. Finns ingen bättre årstid.
Idag har det varit full rulle, har först gått en och enhalv timmes sväng me vovvarna, sedan krattade jag baksidan av huset alldeles själv, jag konkade 16 gånger med skottkärran full med löv. Men det var härligt att göra ngt som man kände att man blev trött av, avverka lite energi. Senare satt jag, brorsan och mamma och pappa och spelade fyrmans twist, hur kul som helst är detta spel, finns inge roligare kortspel enl min mening. Efter det har jag bakat en sockerkaka, och medan den var i ugnen gick jag å mamma åter elljusspåret med stavar. Å här sitter jag nu och väntar på att kaffet ska bli klart så vi kan fika.
Jag e ledig tills tisdag kl 14 då jag ska jobba kväll.. nu har jag iaf äntligen uppdaterat lite grann. Måste ju skärpa mej!

RSS 2.0