Vårväder!

Idag är det riktigt vårväder.. så j-vla varmt och skönt, helt underbart. Vi riktade bilen idag mot Örbyhus så här är nu hundarna och syskonen Mattsson. Vi ska grilla ute första gången för i år :P Mamma har gjort potatissallad till oss. Hur gott som helst. Både mamma och pappa har åkt till Hofors. Så vi är här mest för att se efter Ronja. Syrran å jag har fikat på altan och hundarna har legat där ute och flämtat i värmen.
Igår var jag å syrran till Valbo och shoppade. Jag köpte mej en ny vårjacka, är hur nöjd som helst. Det är bara 2 veckor kvar till marknaden i rättvik nu... längtar.
Igår efter Valbo trippen så svängde vi förbi vår faster Maria, för att efter 2 år, se hur hon bodde och hur det var med henne. Mkt trevligt. Vi bestämde att snart träffas igen och då en längre stund. Nu blev det hastigt eftersom vi hade handlat matvaror däribland frysvaror. Maria har ju skaffat en till hund ett litet troll som hon kallar Piraya då hon gillar att tugga på allt och alla. Vi fick en utskällning av Saga iaf :P

Sedan åkte vi och hyrde film det blev public enemy eller nått sådant med Johnny Depp inte världens bästa film kanske, men gick väl att se. Såg halva igår kväll och sista delen imorse, orkade inte med hela filmen.
Nä ska gå ner och kolla vad syrran och hundarna har för sig. Brorsan är ute och klipper träd.

Blir snart en lång promenad till i detta enormt sköna väder. Får passa på å njuta för vem vet det kanske bli mer snö imorrn igen :S

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0